Σπονδη: Κομψοτητα, αυθεντικοτητα και αισθητικη
Κομψότητα, αυθεντικότητα και αισθητική.
Αυτές είναι οι λέξεις που συνοψίζουν την ατμόσφαιρα και τη φιλοσοφία της Σπονδής. Δημιουργία του Απόστολου Τραστέλη το 1996, είναι πια σημείο αναφοράς για την Ελλάδα.
Στα πιάτα της χρησιμοποιεί τα πιο φρέσκα προϊόντα και για αυτό το λόγο, τα μενού αλλάζουν ανάλογα με τα προϊόντα της εποχής, αλλά βέβαια και τη δημιουργική έμπνευση του σεφ της. Ακροβατεί ανάμεσα στην παράδοση και το ταλέντο, στην κλασσική και τη μοντέρνα Γαλλική κουζίνα. Η παρουσίαση των πιάτων του ικανοποιεί την όραση, με φίνα αρώματα και μια δόση εξωτισμού στη γεύση.
Αυτές οι δημιουργίες του σεφ της, σερβίρονται εξαιρετικά από μια ενημερωμένη ομάδα σέρβις, μέσα σε ένα μοντέρνο πλαίσιο αισθητικής, όπως ταιριάζει σε ένα μέλος των “Les Grandes Tables du Monde”.
Ο chef Άγγελος Λάντος και η ομάδα του δημιουργούν μοναδικές γεύσεις, συνδυάζοντας αρώματα και χρώματα, με σεβασμό στην Γαλλική παραδοσιακή κουζίνα.
Πιάτα υπογραφής της Σπονδής:
ΚΑΡΑΒΙΔΑ – Λεμόνι, Χαβιάρι Daurenki Petrossian, Γκρέιπφρουτ, Γεντιανή & Σέλερι
ΚΑΒΟΥΡΙ – Ρέβα, Μέλι Ακακίας, Εστραγκόν, Φρούτα του Πάθους
ΣΟΚΟΛΑΤΑ AΛΠΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΟΥΑΔΟΡ – Κρεμέ, Σαμπλέ Κανέλα, Μαλακή Καραμέλα, Αλατισμένα Φιστίκια, Παγωτό Φιστίκι Αιγίνης