ΖΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟ GRAND PATELLI ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ

 

Εκεί στην εσχατιά της Ελλάδας, στη θάλασσα του βορείου Αιγαίου υπάρχει ένα νησί ανεξερεύνητο. Ένα νησί με υπέροχη φυσική ομορφιά και μοναδική φιλοξενία. Η Λήμνος αξίζει να μπει στη λίστα των μελλοντικών ταξιδιών σας και να είστε σίγουροι πως επιφυλάσσει στον ταξιδιώτη ένα σωρό από απρόσμενες ευχάριστες εκπλήξεις.

Σε κάθε ταξίδι η διαμονή είναι αυτή που θα δώσει το κάτι παραπάνω και θα απογειώσει την όλη εμπειρία ή θα την αποδυναμώσει…

 

 

Ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία αυτή τη στιγμή στη Λήμνο και αυτό που επιλέξαμε για να μείνουμε στη δική μας επίσκεψη είναι το Grand Patelli. Το Grand Patelli  βρίσκεται στη Μύρινα, στο λιμάνι του νησιού, δηλαδή εκεί που είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, σε απόσταση 400 μέτρων από το κέντρο. Το σημείο είναι στρατηγικό  γιατί  ταυτοχρόνως βρίσκεσαι στο κέντρο έχοντας απόλυτη ησυχία και γιατί από εκεί είναι πολύ εύκολο να ξεκινήσεις εκδρομές για να να εξερευνήσεις το νησί.

 

ΤΟ THE MINDSET ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ – ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ

 

Πρόκειται για ένα νεόδμητο, μοντέρνο ξενοδοχείο, μίνιμαλ αισθητικής που είναι φτιαγμένο  σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα φιλοξενίας,  ικανοποιώντας ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.  Το μάρμαρο, το ξύλο και το γυαλί κυριαρχούν προδίδοντας μια αίσθηση προσιτής πολυτέλειας, ενώ οι λιτές γραμμές σε κάνουν να αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι σε ένα μοναδικό καταφύγιο απόλυτης ξεκούρασης.

 

 

Τα δωμάτια είναι αρκετά μεγάλα δίνοντάς σου μια αίσθηση ελευθερίας και άνεσης στο χώρο.

 

 

Παρά το γεγονός ότι σε απόσταση αναπνοής από το Grand Patelli υπάρχουν παραλίες με κρυστάλλινα νερά, έχετε τη δυνατότητα και για μια γρήγορη βουτιά και άφθονη ηλιοθεραπεία στο 180 Rooftop Pool Bar.  Εκεί μπορείτε να απολαύσετε και φαγητό, καφέ ή κοκτέιλ έχοντας μοναδική θέα στο κάστρο της Μύρινας.

 

 

Όσο για το πρωινό; Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο μπουφές του Grand Patelli δεν θα περάσει απαρατήρητος. Διαφορετικά  είδη άρτου, κέικ, κρουασάν, τυριά, αλλαντικά, σαλάτες, αυγά, μαρμελάδες, δημητριακά, φρούτα, αυγά μάτια, πίτες, μέχρι και porig. Όλα προσεγμένα, καθαρά, με μεράκι και καλής ποιότητας  πρώτες ύλες από τοπικά προϊόντα.

 

Αυτό που με έκανε να αισθανθώ το Grand Patelli είναι πως αν και καινούριο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Λήμνου, μιας και αναβαθμίζει ολοκληρωτικά τις επιλογές διαμονής στη Μύρινα.

 

Ένα μικρό διαμάντι στην καρδιά της Λήμνου που θα συμβάλει τα μέγιστα στην όλη εμπειρία σας στο νησί.

 

Start typing and press Enter to search