ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ COCKTAILS ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΙΑΤΑ ΣΤΟ THE ROYALTY HOTELS & SUITES

Στην καρδιά της Αθήνας, με καλαίσθητη και μοντέρνα διάθεση, το The Royal Roof είναι η επιτομή των all day restaurant-cafe. Στην πλατεία Μοναστηρακίου, το Royal Roof συνδυάζει κομψότητα και πάθος, υψηλής ποιότητας service και εκλεκτές γεύσεις. Με σύγχρονη ταυτότητα είναι το κορυφαίο meeting point για όλες τις ώρες της ημέρας, από επαγγελματικά ραντεβού το πρωί ή meetings μετά το γραφείο, ως και ρομαντικά ραντεβού αργά την νύχτα .

Η μοντέρνα δημιουργική κουζίνα με προσεκτικά  διαλεγμένα υλικά , σας προσκαλεί σε μια υψηλού επιπέδου γαστρονομική εμπειρία . Το Royal Roof σας καλωσορίζει το πρωί με αρωματικά χαρμάνια καφέ με συνοδεία γλυκών καθώς και αλμυρών λιχουδιών. Χαρακτηριστικά cocktails, γευστικά Spritzes, ποικιλία από ετικέτες κρασιού και πειραγμένα κλασικά cocktails εγγυώνται την ικανοποίηση των απαιτήσεων σας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

 

Στον ξεχωριστό αυτό χώρο του The Royal Roof, Βar-Restaurant διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου ένα υπέροχο dinner με τη συμμετοχή γνωστών δημοσιογράφων και blogger από τον χώρο του food & travel.

Οι ιδιοκτήτες- Αντώνης & Grace Αντωνίου

Ρούλα Καρπουζλή, Τάνια Νικολοπούλου, Grace Aντωνίου, Ελένη Αντωνιάδου, Θεοφανία Μπέσιου, Τζένη Ρίζου

Σοφία Τσίπα, Λένα Χαριζόπουλος

Με ένα strawberry bellini στο χέρι, οι καλεσμένοι ξεναγήθηκαν στα δωμάτια και τις σουίτες του 4 αστέρων Royalty Hotel Athens , του νέου boutique hotel στην καρδιά της Αθήνας, μέλος της αλυσίδας Royalty Ηotel & Suites, σε ένα μοναδικό ταξίδι κομψότητας και αισθήσεων.

Χρήστος Κούτρας, Grace Αντωνίου, Ελένη Αντωνιάδου

Ελένη Αντωνιάδου, Τζένη Ρίζου, Ρούλα Καρπουζλή, Μαρία Λεμονιά, Θεοφανία Μπέσιου

Ελένη Αντωνιάδου, Παναγιώτης Βαζαίος

Σταυρούλα Βεργη, Λένα Χαριζόπουλος, Βασιλική Παπαναστασίου

Ένα διατηρητέο κτίριο που χτίστηκε το 1936 και χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του 2ου παγκόσμιου πολέμου, λόγω της καταπακτής του υπογείου του που οδηγεί σε διαφορετικές μνημειακές τοποθεσίες της Αθήνας, ανακαινίστηκε  με σκοπό την παροχή εξαιρετικών και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών , άνεσης, πολυτέλειας και χαλαρωτικής εμπειρίας στους επισκέπτες σε προσιτή τιμή.

Με τον καταξιωμένο chef Ηλία Σιτινά, οι καλεσμένοι έζησαν την ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία που προσφέρει στους πελάτες του The Royal Roof, Βar-Restaurant, με ένα μενού εμπνευσμένο από γεύσεις και αρώματα της ελληνικής φθινοπωρινής γης, τη ζεστασιά ενός κυριακάτικου τραπεζιού και τη διακριτική φινέτσα της διεθνούς μαγειρικής σκηνής στα πιάτα του.

Το μενού συνοδεύτηκε άψογα με οινικά αρώματα και νότες από το Roussas Οίνος Λευκός   (Ποικιλίες: Μαλαγουζιά, Chardonnay)& το διεθνές βραβευμένο Roussas Οίνος Ερυθρός  ( Ποικιλίες: Cabernet Sauvignon, Syrah) από το Κτήμα Roussas, με τον ιδιόκτητο αμπελώνα του στην περιοχή «Βράχος» του όρους Όθρυς στην Κεντρική Ελλάδα .

Η βραδιά ντύθηκε ηχητικά με σύγχρονες μουσικές επιλογές από DJ και έκλεισε με την ανανέωση του ραντεβού μας, με το υψηλής ποιότητας service  που απολαύσαμε στην φιλόξενη αγκαλιά του The Royal Roof, Βar-Restaurant που φιλοδοξεί να μπει στη λίστα των πιο hot meeting point των Αθηναίων.

Start typing and press Enter to search