AMARA: Ενα ολοχρονα ανοικτο παραθυρο στη Μεσογειο.

Με περισσότερες από 300 ημέρες ηλιοφάνειας τον χρόνο, κανείς δεν μπορεί να πει ότι το καλοκαίρι στην Κύπρο τελειώνει τον Αύγουστο. Αυτή τη στιγμή, επισκέπτες και ντόπιοι, απολαμβάνουν τις πιο ζεστές θάλασσες της χρονιάς, την πιο γλυκιά θερμοκρασία και τις πιο άνετες αποδράσεις.

Η δική μας απόδραση; Η απαράμιλλα γοητευτική περιοχή του Αρχαίου Οικισμού της Αμαθούντας στη Λεμεσό, η οποία φιλοξενεί, ένα πανέμορφο, πολυτελές καταφύγιο μερικά βήματα από τη θάλασσα. Το ξενοδοχείο AMARA, μέλος των Stademos Hotels, με τη διάχυτη, αλλά ταυτόχρονα διακριτική αίσθηση πολυτέλειας που εκπέμπει, αποτελεί παράδειγμα της αυθεντικής Μεσογειακής ομορφιάς και φιλοξενίας και παρατείνει την καλοκαιρινή και γεμάτη φως διάθεσή μας, για μερικούς ακόμη μήνες.

Ο αριστουργηματικός σχεδιασμός του κτιρίου, χαρίζει σε όλα τα δωμάτια και τις σουίτες του, απρόσκοπτη θέα στο απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου. Ταυτόχρονα, η μινιμαλιστική του εσωτερική διακόσμηση, συνδυάζεται αρμονικά με το γήινο στοιχείο, τις καθαρές γραμμές και τον διακριτικό φουτουρισμό και προσφέρουν μια πολυαισθητηριακή αντανάκλαση κομψότητας.

Τη διαμονή στο AMARA ολοκληρώνει και απογειώνει το πολυτελές Spa του ξενοδοχείου, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο από τους κορυφαίους συμβούλους της Raison d’Etre, ώστε να αποτελεί μια όαση χαλάρωσης και να προσφέρει στους θαμώνες μια μεγαλειώδη εμπειρία ευεξίας και αναζωογόνησης, μέσα από εξειδικευμένες θεραπείες και υπηρεσίες.

Η διαμονή στο AMARA, φτάνει στην κορύφωσή της, αφού δοκιμάσετε και τα τρία ξεχωριστά εστιατόρια που στεγάζει, τα οποία φέρουν την υπογραφή παγκοσμίως διακεκριμένων σεφ. Το Matsuhisa Limassol, το Ristorante Locatelli και το Armyra by Papaioannou, προσφέρουν στους θαμώνες αξέχαστες γευστικές αποδράσεις και κάνουν το AMARA τον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό.

Το Matsuhisa Limassol, του ιδιοφυούς, παγκόσμιας εμβέλειας σεφ Nobu Matsuhisa, προσφέρει μοναδικά πιάτα εμπνευσμένα από τις Ιαπωνικές και τις Περουβιανές γεύσεις σε έναν εξαιρετικά εκλεπτυσμένο χώρο, ανάλογο της αισθητικής και της γενικής φιλοσοφίας του σεφ. Στη «συλλογή» των εστιατορίων του AMARA, βρίσκεται επίσης και το ομώνυμο εστιατόριο του βραβευμένου με αστέρι Michelin σεφ, Giorgio Locatelli. Τα άκρως εκλεπτυσμένα μεσογειακά πιάτα του, είναι εμπνευσμένα από την εκάστοτε εποχή και αποτελούν την απόλυτη εκδοχή της fine dining Ιταλικής Κουζίνας. O σομελιέ, θα σας καθοδηγήσει κατάλληλα, ώστε να επιλέξετε το καταλληλότερο κρασί, από την πλούσια λίστα Ιταλικών Κρασιών του εστιατορίου, το οποίο θα πλαισιώσει εξαιρετικά το γεύμα σας. Την τριάδα των γευστικών προορισμών του ξενοδοχείο, συμπληρώνει μοναδικά το εστιατόριο Armyra by Papaioannou, του Έλληνα master των θαλασσινών, Γιώργου Παπαϊωάννου. Το μενού που φθάνει κατευθείαν από την Ελλάδα, αποτελείται από ολόφρεσκιες, θαλασσινές πρώτες ύλες, σερβίρεται σχεδόν πάνω στο κύμα και προσφέρει μια απρόβλεπτα ιδιαίτερη γευστική εμπειρία.

Το AMARA, δεν είναι απλά ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων. Είναι μια εμπειρία που μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε τους δικούς μας ορίζοντες, αφού όπως αναφέρει και ο Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου, Γιώργος Δασκαλάκης, «Στο AMARA κάθε δωμάτιο είναι ένα παράθυρο στον ανοιχτό ορίζοντα της Μεσογείου. Μέσα από τις συνεχείς, υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες μας, στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μοναδικές και πολυτελείς εμπειρίες διαμονής, που θα τους κάνουν να επιστρέφουν ξανά και ξανά».

Start typing and press Enter to search