“Αν δεν ειναι αυτη η ιστορια, δεν εχεις δικαιολογια”!

Ένα διαφορετικό outpace anniversary party για τα 20 χρόνια της μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα εταιρίας “ΑΦΗΣ Ανακύκλωση Μπαταριών” με disco διάθεση!

 

Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τον εορτασμό των 20 χρόνων λειτουργίας της μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα εταιρίας “ΑΦΗΣ Ανακύκλωση Μπαταριών”. Το “Ιπτάμενο Διsco Party”, όπως ονομάστηκε από τις εξωπραγματικές δικαιολογίες που προφασίζεται κανείς για να μην ανακυκλώσει τις μπαταρίες του, πραγματοποιήθηκε στη διάσημη disco “Cinderella” στην καρδιά του Κολωνακίου και το παρών έδωσαν προσωπικότητες του καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού χώρου της Αθήνας, με ξεχωριστά outspace – disco outfits, καθώς επίσης μέλη και συνεργάτες, που στηρίζουν τις προσπάθειες για έναν πιο πράσινο πλανήτη και ένα καλύτερο αύριο. Οι καλεσμένοι αντάλλαξαν απόψεις για το next day της ανακύκλωσης μπαταριών, τη δράση της όλα αυτά τα χρόνια, ενώ γέμισαν ασφυκτικά τις ειδικές στήλες “ΑΦΗΣ”, που υπήρχαν στο χώρο με μπαταρίες προς ανακύκλωση.

Με σύνθημα «Αν δεν είναι αυτή η ιστορία, δεν έχεις δικαιολογία» και μία ευφάνταστη διαδικτυακή σελίδα δημοσκόπησης https://afis-discopoll.gr/ η μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα εταιρία “ΑΦΗΣ” ξεκίνησε την καμπάνια της για να υπενθυμίσει ότι στην Ελλάδα υπάρχουν πάνω από 70.000 σημεία ανακύκλωσης μπαταριών και επομένως καμία δικαιολογία για να μην ανακυκλώσει κανείς. Τα έσοδα της προέρχονται αποκλειστικά και μόνο από εισφορές των μελών της, και δεν έχει λάβει ποτέ οποιανδήποτε κρατική ενίσχυση ή επιχορήγηση ή επιδότηση από προγράμματα της Ε.Ε.. Όραμα της “ΑΦΗΣ” είναι να αποτελεί πρότυπο αξιοπιστίας και διαφάνειας ως Σύστημα Διαχείρισης Αποβλήτων με θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον και πραγματική συνεισφορά στην κυκλική οικονομία, και να εκλαμβάνεται ως τέτοιο από την κοινωνία. Το να ανακυκλώνουμε τις μπαταρίες μας είναι μια εύκολη και απλή κίνηση αλλά με πολύ μεγάλη σημασία. Βρες τον πιο κοντινό σου κάδο ΑΦΗΣ στο www.afis.gr

Start typing and press Enter to search