Ανακαλυψε τον καλοκαιρινο κοσμο της Legami

 

Summer is a state of mind! Για όλους εμάς που γνωρίζουμε την Legami, αυτό το μότο περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο την διάθεση για το καλοκαίρι που μόλις ξεκινάει. Όπως σε κάθε εποχή και περίσταση, έτσι και σε αυτή την καλοκαιρινή περίοδο, βουτάμε στον κόσμο της Legami και ανακαλύπτουμε χρώματα, χαλαρή διάθεση, υπέροχα σχέδια και την ποιότητα που όλοι αναζητούμε για τις ξένοιαστες στιγμές μας.

 

 

Πετσέτες θαλάσσης με φράουλες και σύννεφα, ρακέτες με φλαμίνγκο και φοίνικες, φουσκωτά στρώματα ουράνιο τόξο και σανίδα του surf, είναι μόνο κάποια από τα απαραίτητα για την καλοκαιρινή μας βαλίτσα. Λουλούδια, glitter, ανανάδες, πεταλούδες, συναντιούνται αυτό το καλοκαίρι και δημιουργούν τον υπέροχο καλοκαιρινό κόσμο της Legami.

 

Χωρίς παπούτσια, χωρίς όρια, χωρίς προβλήματα. Ας ακολουθήσουμε και φέτος την προτροπή της Legami και ας εφοδιαστούμε με όλα αυτά που θα μας κάνουν να περάσουμε ένα αξέχαστο καλοκαίρι.

Το χρώμα και η καλοκαιρινή διάθεση θα μας οδηγήσουν στο κατάστημα της Legami στην Σταδίου, για να βρούμε όλα εκείνα που χρειαζόμαστε για την ομορφότερη εποχή του χρόνου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 210 3247128 ή με email στο sales@kontossi1935.gr.

 

Start typing and press Enter to search