Απολαυστε τα “Ηφαιστεια” 2023 στο Mavro Restaurant

Αυτή την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, το Mavro Restaurant σας υποδέχετε σε μία νύχτα γεμάτη δεκάδες πυροτεχνήματα στο πιο ατμοσφαιρικό μπαλκόνι της Σαντορίνης

Το πιο φαντασμαγορικό μπαλκόνι της Καλντέρας βρίσκεται στο Ημεροβίγλι μπροστά στο ηφαίστειο, με θέα το μοναδικό ηλιοβασίλεμα.

Την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου στις 19.00, σας υποδεχόμαστε με γεύσεις εμπνευσμένες από τις ακτές της Μεσογείου, βασισμένες σε προϊόντα καλλιεργημένα στο ηφαιστειακό έδαφος της Σαντορίνης, και δεκάδες πυροτεχνήματα.

Ένα γαστρονομικό ταξίδι με την υπογραφή του Δημήτρη Κατριβέση

Απολαύστε ένα εκ των τριών degustation menus –Full Moon, Dark Side of the Moon και Half Moon, μέσα από 6 έως 9 προσεκτικά σχεδιασμένα στάδια. Συνοδεύστε το δείπνο σας με zero waste cocktails και σπάνια κρασιά από τον εγχώριο & διεθνή αμπελώνα.

Συνδυάστε τις εκρηκτικές γεύσεις του MAVRO με το εντυπωσιακό υπερθέαμα των Ηφαιστείων και την Καλντέρα να αστράφτει, από το Ακρωτήρι έως και την Οία, με χιλιάδες πυροτεχνήματα.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις χαρίζουν κάθε χρόνο ένα ξεχωριστό οπτικό και συναισθηματικό θέαμα για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Σαντορίνης και της Θηρασιάς.

Kivotos Santorini

Ένα ταξίδι ανακάλυψης: Εξερευνήστε τα πάθη σας, ανακαλύψτε τον εαυτό σας

Σχεδιασμένο ως ένα καταφύγιο που η όψη του θυμίζει κιβωτό, το Kivotos Santorini επανεφευρίσκει την πολυτελή φιλοξενία αγγίζοντας παράλληλα την ηφαιστειακή ψυχή της Σαντορίνης. Χτισμένο ψηλά στην πλαγιά του βράχου στο Ημεροβίγλι, το πιο αποκλειστικό σημείο της καλντέρας, το Kivotos συνδυάζει την πανοραμική θέα με τη γαλήνη και την ηρεμία. Σε συνδυασμό με ιδιωτικές πισίνες και υδρομασάζ, ανέσεις πρώτης κατηγορίας και εξατομικευμένες υπηρεσίες, το Kivotos αποτελεί έναν μαγικό προορισμό για να ακούσετε την καρδιά σας, να χρησιμοποιήστε τις αισθήσεις σας, να ανακαλύψτε ξανά τι είναι σημαντικό στη ζωή.

Mavro Restaurant

Δευτέρα – Κυριακή 18:00-23:00

E / reservations@mavrosantorini.com

T / +30 22860 28490

Start typing and press Enter to search