Εκλεκτοι καλεσμενοι για καλο σκοπο στην 86η Διεθνη Εκθεση ΘεσσαλονΙκης, στηριζοντας το Event της φιλανθρωπικης οργανωσης “Φροντιδα του παιδιου”!

Με σύνθημα “Αν σώσεις ένα παιδί, σώζεις όλο τον κόσμο” στα πλαίσια της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε ένα μοναδικό Event από τη φιλανθρωπική οργάνωση “Φροντίδα του παιδιού”, παρουσία της Προέδρου του σωματείου κ. Αναστασίας Εμινίδου, των εθελοντών αλλά και επώνυμων καλεσμένων από τον πολιτικό και καλλιτεχνικό κόσμο, που συνέβαλαν έμπρακτα στο πολύτιμο έργο, αγοράζοντας τα καινούρια παιδικά παραμύθια και ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το σημαντικό σκοπό της οργάνωσης.

Η Φιλανθρωπική Οργάνωση “Φροντίδα του παιδιού” είναι εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που δημιουργήθηκε το 2012 από απλούς νέους ανθρώπους με όρεξη για παροχή βοήθειας προς άπορα και άρρωστα παιδιά. Βασισμένος κυρίως στη δύναμη των εθελοντών του και στις δωρεές των πολιτών,  εδώ και 10 χρόνια καλύπτει βασικές και συνεχιζόμενες ανάγκες τόσο των παιδιών αλλά και των οικογενειών τους που χρήζουν βοήθειας. Οι πόροι προέρχονται αποκλειστικά από δωρεές πολιτών και από πωλήσεις προϊόντων (παραμύθια, ημερολόγια, ευχετήριες κάρτες) από εθελοντές. Στόχοι της οργάνωσης η παροχή οικονομικής ενίσχυσης σε παιδιά τα οποία πάσχουν από καρκίνο, νέο -πλασματικές, ανίατες ή μη ασθένειες, τα οποία έχουν άμεση ανάγκη θεραπείας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, η οικονομική ενίσχυση άρρωστων και άπορων παιδιών τα οποία έχουν ανάγκη από ειδική καθοδήγηση και εκπαίδευση, η παροχή οποιασδήποτε βοήθειας σε άπορες οικογένειες με παιδιά, με τρόφιμα, ρούχα, ιατρική φαρμακευτική και ψυχολογική στήριξη σε συνεργασία με ιατρούς, άλλες οργανώσεις και συλλόγους ή αδελφότητες που παρέχουν φιλανθρωπικές δραστηριότητες και η προάσπιση με κάθε νόμιμο τρόπο των ιατρικών, ηθικών, κοινωνικών και υλικών συμφερόντων των παιδιών και των οικογενειών τους.

 

Start typing and press Enter to search