ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ

Στο καλύτερο σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, ο ήχος από τα κύματα χαλαρώνει τις αισθήσεις. Η μοναδική πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα προκαλεί ψυχική ευφορία. Ο εξωτερικός χώρος με τραπέζια απόλυτης αυτονομίας, πλούσιος σε βλάστηση και δέντρα που απορροφούν τις μεσημεριανές ώρες τις ακτίνες του ήλιου, ενώ το βράδυ δημιουργούν μία εξαιρετικά ειδυλλιακή ατμόσφαιρα. Η αρχιτεκτονική του εσωτερικού χώρου, με βασικά στοιχεία το μάρμαρο και το ξύλο, εναρμονίζεται πλήρως με το μαγευτικό περιβάλλον.

Πρώτες ύλες με άρωμα θάλασσας. Μενού επικεντρωμένο στο φρέσκο ψάρι και τα θαλασσινά. Πιάτα εμπνευσμένα από την παράδοση, αλλά και τις τελευταίες τάσεις της διεθνούς γαστρονομίας. Με εξαιρετικά ενδιαφέρουσες γευστικές προτάσεις για κρέας. Το πολυβραβευμένο Εστιατόριο Ιθάκη, με καθημερινή αυστηρή επιλογή στις πρώτες ύλες και σεβασμό στην παρασκευή τους, προσφέρει στους επισκέπτες του μία πραγματικά ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία. Ένα εστιατόριο με Ιστορία, που δεν σταματά να εξελίσσεται!

Κρασιά επιλεγμένα ένα προς ένα. Με γεύσεις και αρώματα που αναδεικνύονται ακόμα περισσότερο, όταν συνδυαστούν με τις μοναδικές δημιουργίες του μενού. Λευκά, ροζέ, κόκκινα και αφρώδη από τοπικές και διεθνείς ποικιλίες. Τα περισσότερα με προέλευση από τον ελληνικό αμπελώνα. Αλλά και μεγάλες ετικέτες από οίκους του εξωτερικού. Η λίστα κρασιών στο Εστιατόριο Ιθάκη ανανεώνεται και μεγαλώνει συνεχώς. Για μία μοναδική εμπειρία, ο Sommelier μας προτείνει το κατάλληλο κρασί, για να το συνδυάσετε με τα αγαπημένα σας πιάτα.

Start typing and press Enter to search