Η Audemars Piguet παρεθεσε μοναδικα dinners, για τον εορτασμο των 50 χρονων του εμβληματικου Royal Oak

Ο οίκος Υψηλής Ωρολογοποιίας Audemars Piguet παρέθεσε δύο μοναδικά dinners στo Beefbar Athens, για τον εορτασμό των 50 χρόνων του εμβληματικού Royal Oak.

Tο Royal Oak, το μοντέλο που άλλαξε τον ρου της ιστορίας της Audemars Piguet, έκλεισε μισό αιώνα και ο οίκος γιόρτασε το διαχρονικό αυτό μοντέλο με εκλεκτούς καλεσμένους, loyal πελάτες, εκπροσώπους των media και λάτρεις του οίκου της Audemars Piguet.

 

Κατά τη διάρκεια των private dinners, οι καλεσμένοι της Audemars Piguet είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν κλασικά κομμάτια των περασμένων δεκαετιών, που αποτελούν σημεία-σταθμούς στην ιστορία του οίκου, και τα οποία «ταξίδεψαν» από το Le Brassus και το Musée Atelier Audemars Piguet αποκλειστικά για τις δύο αυτές βραδιές.

Απολαμβάνοντας την ανεπανάληπτη θέα στον Σαρωνικό από τη βεράντα του Beefbar Athens και τις μοναδικές γεύσεις από το menu που είχε σχεδιάσει ειδικά για τα private dinners ο chef του εστιατορίου, οι λάτρεις του οίκου ήρθαν σε επαφή με την ιστορία του εμβληματικού Royal Oak.

 

Η βεράντα του Beefbar Athens ντύθηκε στα χρώματα της Audemars Piguet, με τον συνδυασμό του μαύρου και χρυσού να πρωταγωνιστούν, ενώ τα ιδιαίτερα displays που είχαν στηθεί, φιλοξενούσαν μοναδικούς χρονογράφους του οίκου. Τα AP lounges αποτέλεσαν το ιδανικότερο σημείο για να ξεφυλλίσουν οι καλεσμένοι τα βιβλία της Audemars Piguet και να γνωρίσουν λεπτομέρειες από τον κόσμο της υψηλής ωρολογοποιίας, ενώ τα χρυσά και μαύρα μπαλόνια στον χώρο χάριζαν μια σικ και ταυτόχρονα festive διάθεση.

Μια custom made τούρτα αποκλειστικά σχεδιασμένη για τα 50 χρόνια Royal Oak από τα Fresh Patisserie, αποτέλεσε ένα γλυκό κλείσιμο σε κάθε βραδιά και εντυπωσίασε τους καλεσμένους.

 

Σχετικά με την Audemars Piguet

Η Audemars Piguet είναι η παλαιότερη εταιρεία κατασκευής ρολογιών υψηλής ωρολογοποιίας που βρίσκεται ακόμα στα χέρια των ιδρυτικών οικογενειών της (Audemars και Piguet). Με έδρα το Le Brassus από το 1875, η εταιρεία έχει καλλιεργήσει γενιές ταλαντούχων τεχνιτών, αναπτύσσοντας συνεχώς νέες δεξιότητες και τεχνικές και διευρύνοντας το savoir-faire για να καθορίσουν τάσεις που ξεπερνούν τους κανόνες. Στο Vallée de Joux, στην καρδιά της ελβετικής Jura, η Audemars Piguet δημιούργησε πολλά αριστουργήματα, που μαρτυρούν το προγονικό savoir-faire και το πνεύμα της αναζήτησης. Καθώς μοιράζεται το πάθος της με τους λάτρεις του ρολογιού ανά τον κόσμο, μέσα από τη γλώσσα των συναισθημάτων, η Audemars Piguet έχει δημιουργήσει μια εμπνευσμένη κοινότητα ανταλλαγής δημιουργικών πρακτικών.

 

 

Born in Le Brassus, raised around the world – www.audemarspiguet.com

 

 

Start typing and press Enter to search