Η εμπειρια να αγοραζεις γυαλια ηλιου απο τα occhio papavassiliou

Γράφει η Σοφία Τσίπα

Ένα καλό ζευγάρι γυαλιών ηλίου αποτελεί σίγουρα επένδυση. Προστατεύει το πιο σημαντικό σημείο του σώματός μας, τα μάτια μας και τη γύρω περιοχή από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου και βέβαια όπως και να το κάνουμε προσδίδει στυλ. Ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου ουσιαστικά υπογράφει το ποιος είσαι και μπορεί να απογειώσει όλη την εμφάνισή σου ή να την καταστρέψει. Γι’ αυτό λοιπόν, ανεξάρτητα από το πόσο ακριβό ή όχι θα  είναι το ζευγάρι που θα επιλέξετε, σημασία πάνω απ’ όλα είναι να σας “πάει”. Να ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά σας, τη συμμετρία του προσώπου σας και το κυριότερο να το πιστέψετε και να μπορείτε να το υποστηρίξετε. Εμείς σας προτείνουμε να επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα  Occhio Papavassiliou. Πρόκειται για την ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα οπτικών στην Ελλάδα.

 

 

Διαθέτει τις τελευταίες συλλογές γυαλιών ηλίου και σκελετών οράσεως και μπορείτε να βρείτε ποιοτικά γυαλιά ηλίου από 35 ευρώ, που θα εντυπωσιάσουν αλλά και πολυτελείς οίκους όπως Christian Dior, Chanel, Moncler, Emilio Pucci, Prada, Max Mara, Fendi, Miu Miu, Dolce&Gabbana, Tom Ford, Celine, Anna Karin, Dita, Cazal, Vanni. Επίσης, μπορείτε να ολοκληρώστε την εμπειρία σας με την πλούσια συλλογή των πλέον δημοφιλών οίκων RETROSUPERFUTURE, Rayban, Italia Independent, Persol και Guess.

 

 

Τα καταστήματα είναι υπέροχα και οι οπτικοί τους γεμάτοι διάθεση να σας βοηθήσουν να δοκιμάσετε τα πάντα, αλλά και να σας καθοδηγήσουν εκεί που πρέπει, έτσι ώστε να επιλέξετε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει και ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σας, ώστε να φύγετε από το κατάστημα έχοντας κάνει πραγματικά μια καλή επένδυση!

 

Εγώ επισκέφθηκα το κατάστημα της Γλυφάδας. Δοκίμασα δεκάδες ζευγάρια ενθουσιασμένη από την ποικιλία και τα brand. Έκανα μια τολμηρή επιλογή και κατέληξα σε ένα oversized υπέροχο κομμάτι της Moncler.

Eίτε είστε το ίδιο τολμηροί, είτε όχι, το μόνο σίγουρο είναι πως σε ένα κατάστημα Occhio Papavassiliou θα συναντήσετε την προσοχή των υπαλλήλων αλλά και το ζευγάρι που θα σας κάνει να αισθανθείτε μοναδικοί!

Start typing and press Enter to search