Η κουζινα του Nobu συστηνει το ανανεωμενο brunch μενου, καθιερωνοντας το Matsuhisa Athens ως εναν κορυφαιο προορισμο για το brunch του Σαββατοκυριακου
Τα Σαββατοκύριακα στο μαγευτικό κόλπο του Αστέρα Βουλιαγμένης αποκτούν νέο νόημα, καθώς οι λάτρεις της διεθνούς κουζίνας του βραβευμένου Nobu έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το ανανεωμένο brunch μενού του Matsuhisa Athens.
Το Matsuhisa Athens είναι έτοιμο να μυήσει τους επισκέπτες σε ένα μοναδικό brunch experience, κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 13.30 το μεσημέρι, μέχρι νωρίς το βράδυ. Η διαχρονική ποιότητα του Matsuhisa Athens αποτυπώνεται στο νέο brunch μενού που έχει επιμεληθεί ο Head Chef της ζεστής κουζίνας του εστιατορίου, Θωμάς Κουράκος, όπου πρωταγωνιστούν signature και brunch oriented πιάτα, τα οποία συναντούν το ιαπωνικό στοιχείο στο sushi bar του brunch, που φέρει την υπογραφή του Executive Chef Τόνυ Βρατσάνου.
Crispy Crab Slider, Wagyu Katsu Sando και Shrimp tempura Udon, είναι κάποια από τα πιάτα του Matsuhisa Athens brunch που θα συναρπάσουν τους λάτρεις της high-end γαστρονομίας.
Διατηρώντας τα υψηλά standard ποιότητας που ακολουθεί διαχρονικά, το Matsuhisa Athens παρουσιάζει signature cocktails και premium spirits που θα συνοδεύσουν ιδανικά τις brunch προτάσεις του μενού. Ο Χάρης Γεωργόπουλος, Bar Manager του Matsuhisa Athens, επενδύει σε ιδιαίτερα υλικά και αναπάντεχες συνθέσεις, και παρουσιάζει το classic with a twist Rubicon -με τζιν και λικέρ maraschino, το εξωτικό Picador -με τεκίλα εμπλουτισμένη με κουμκουάτ και σιρόπι βατόμουρο και το ιδιαίτερο Shigeru -με ιαπωνικό coconut fat-washed ουίσκι, yuzu bitters και σιρόπι muscovado. Οι wine enthusiasts, θα ανακαλύψουν στο ανανεωμένο wine room του Matsuhisa Athens μια λίστα με premium διεθνείς και ελληνικές ετικέτες κρασιών που θα απογειώσουν την εμπειρία του brunch.
Το άνετο και ζεστό περιβάλλον του Matsuhisa Athens με το τζάκι στο εσωτερικό του εστιατορίου και την ανεμπόδιστη θέα στο υπέροχο γαλάζιο της Αθηναϊκής Ριβιέρας αποτελεί πλέον ένα ασυναγώνιστο brunch destination.