Η L’Oréal Professionnel παρουσιαζει τα Christmas Sets για το 2022

Η πιο λαμπερή εποχή του χρόνου επιβάλλει όμορφα, απαλά δυνατά μαλλιά! Αυτές τις γιορτές κάντε δώρο στον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας την απόλυτη επαγγελματική περιποίηση μαλλιών με την υπογραφή της LOréal Professionnel!

 Οι τέσσερις εμβληματικές σειρές της οικογένειας Serie Expert έρχονται σε μοναδικές εορταστικές συσκευασίες που περιλαμβάνουν αγαπημένα επαγγελματικά προϊόντα, που καλύπτουν τις ανάγκες για κάθε τύπο μαλλιών.

Έχετε ήδη αγαπήσει τη σειρά Metal Detox; Έχει έρθει η ώρα να την αγαπήσουν και οι φίλες σας, χάρη στην εορταστική συσκευασία! Αυτά τα Χριστούγεννα, κάντε δώρο την απόλυτη σειρά περιποίησης #MetalDetox, που χάρη στο μόριο της γλυκοαμίνης απομακρύνει τα μεταλλικά στοιχεία από το εσωτερικό της τρίχας προσφέροντας διάρκεια και λάμψη στο χρώμα των μαλλιών!

Για αναδόμηση και θρέψη επιλέξτε τη σειρά Absolut Repair, ενώ για μακριά και δυνατά μαλλιά από τη ρίζα έως τις άκρες, προτιμήστε τη σειρά Prolonger. Τέλος, ιδανική για βαμμένα μαλλιά είναι η σειρά Vitamino Colorπου προστατεύει το χρώμα των μαλλιών χαρίζοντας ένταση και λάμψη.

Start typing and press Enter to search