Η L’Oréal Professionnel παρουσιαζει το ΝΕΟ SteamPod 4

Το SteamPod 4 είναι το νέο επαγγελματικό εργαλείο styling με ατμό για ίσιωμα, κυματισμούς ή μπούκλες σε κάθε τύπο μαλλιών. Σχεδιασμένο να δημιουργεί οποιοδήποτε στιλ χτενίσματος σε οποιονδήποτε τύπο μαλλιών.

Εδώ και πάνω από 110 χρόνια, η Professionnel αναπτύσσει μια απαράμιλλη, αδιαμφισβήτητη τεχνογνωσία στα μαλλιά αξιοποιώντας την επιστημονική της έρευνα. Φιλοδοξώντας να προσφέρουμε καλύτερη απόδοση για κάθε τύπο & υφή μαλλιών, το 2012 καινοτομήσαμε πέρα από τα παραδοσιακά προϊόντα κάνοντας το πρώτο βήμα στον τομέα του Beauty Tech. Έτσι, γεννήθηκε το SteamPod.
Ήταν μια ανατρεπτική κίνηση, σε μια εποχή όπου τα εργαλεία για τα μαλλιά δεν ήταν σε άνθιση όπως σήμερα. Τότε, υπήρχαν δύο μόνο επιλογές styling: από τη μια τα παραδοσιακά προϊόντα με προσωρινά αποτελέσματα, και από την άλλη η χημική ισιωτική με μόνιμα αποτελέσματα. Με το SteamPod, η L’Oréal Professionnel εφηύρε έναν νέο τρόπο να φορμάρετε τα μαλλιά σας, χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία ξηρού ατμού για αποτέλεσμα μακράς διάρκειας και την ελευθερία να το αλλάξετε εύκολα.
Το νέας γενιάς SteamPod 4 είναι το πρώτο μας πολυχρηστικό, επαγγελματικό εργαλείο styling. Με τη δύναμη του ατμού και νέα τεχνικά χαρακτηριστικά, εξασφαλίζει ίσιωμα, κυματισμούς ή μπούκλες σε κάθε τύπο μαλλιών, με έως 3x πιο γρήγορο αποτέλεσμα* και 95% λιγότερη φθορά** σε σύγκριση με ένα κλασσικό εργαλείο styling. Για ακόμα μεγαλύτερη βιωσιμότητα, η εξωτερική συσκευασία του SteamPod 4 είναι πιο ελαφριά, φτιάχνεται χωρίς πλαστικό, και περιλαμβάνει προστατευτική θήκη από υλικά υπεύθυνου πορισμού. Η βιωσιμότητα αποτυπώνεται επίσης στον ανθεκτικό σχεδιασμό του SteamPod 4, το οποίο έχει το χαμηλότερο ποσοστό επιστροφής στην κατηγορία του.
Το SteamPod 4 συνεχίζει να ανάγει τα μαλλιά σε μέσο αυτοέκφρασης και σας δίνει τη δυνατότητα να μην περιορίζεστε σε ένα μόνο look.

Start typing and press Enter to search