Η OMEGA παρουσιασε τη νεα συλλογη Speedmaster ’57 με ενα cocktail party που θα μεινει αξεχαστο!

 

Η εμβληματική συλλογή OMEGA Speedmaster, γιορτάζει φέτος τα 65 χρόνια της και παρουσιάζει τη νέα συλλογή Speedmaster ’57. Η Ελβετική μάρκα υψηλής ωρολογοποιίας γιόρτασε τις δύο αυτές περιστάσεις με ένα cocktail party στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, την Τρίτη 1η Νοεμβρίου 2022. Φίλοι και λάτρεις της Μάρκας, συλλέκτες, συνεργάτες και εκπρόσωποι των media, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της OMEGA και συμμετείχαν στο μοναδικό κόσμο που χαρακτηρίζει την OMEGA και τη συλλογή Speedmaster.

 

 

Η νέα συλλογή OMEGA Speedmaster ’57 είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της βραδιάς και κέρδισε τις εντυπώσεις των καλεσμένων, που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα μοντέλα της σειράς και να μάθουν κάθε λεπτομέρεια για τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι καλεσμένοι πήραν μέρος σε μια αποκλειστική ξενάγηση στον χώρο του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου και είδαν από κοντά την πραγματικά μοναδική συλλογή με πάνω από 300 αυτοκίνητα που εκτίθεται σε ένα χώρο αφιερωμένο στην τεχνολογία και την εξέλιξη του αυτοκινήτου, και που καλύπτει πάνω από 100 χρόνια ιστορίας.

 

 

Λίγα λόγια για τη νέα συλλογή OMEGA Speedmaster ’57.

Το διάσημο Speedmaster ’57 της OMEGA, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2013, επιστρέφει το 2022, με αναβαθμισμένο μηχανισμό Master Chronometer και λεπτότερο προφίλ.
 Η καινούργια συλλογή αποτελείται από οκτώ νέα μοντέλα από ανοξείδωτο ατσάλι που λειτουργούν με τον Co-Axial Μηχανισμό Master Chronometer Calibre 9906 της OMEGA.

Όλα τα μοντέλα της συλλογής συνδυάζονται με μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι ή ασορτί χρωματιστά δερμάτινα λουράκια.

 

 

Πρωταγωνιστές της καμπάνιας του Speedmaster ’57 είναι οι ηθοποιοί George Connery και Hyun Bin, όπου ο καθένας με το δικό του προσωπικό στυλ προβάλει τις αξίες της OMEGA, συνδυάζοντας αρμονικά τη διαχρονική γοητεία με τη διαρκή εξέλιξη του Speedmaster.

 

Start typing and press Enter to search