Η Orlebar Brown γιορταζει το 15ο καλοκαιρι με τους WHAM!

 

Η Βρετανική εταιρεία ανδρικής ένδυσης Orlebar Brown σηματοδοτεί τη δέκατη πέμπτη επέτειό της και μας προσκαλεί στο ανέμελο… «happy place» της –  γεμάτο πολύχρωμη, φανταχτερή, καλοκαιρινή διασκέδαση με ζωντανά χρώματα, έντονα prints και τολμηρές γεωμετρίες.

 

Η πρώτη κυκλοφορία είναι μια κάψουλα που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τους WHAM! μια σειρά από εκφραστικά στυλ εμπνευσμένα από την επιτυχία του 1983, «Club Tropicana».

Σε συνεργασία με τους WHAM! και εμπνευσμένη από το εμβληματικό τραγούδι τους Club Tropicana, αυτή η ιστορία γιορτάζει τη νεολαία, τη διασκέδαση και την ανεμελιά των διακοπών. H ουσία του καλοκαιριού και ο ήχος του τέλειου pop τραγουδιού αντικατοπτρίζουν το πνεύμα της Orlebar Brown.

 

Το brand Orlebar Brown εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την εταιρεία Salt Water.

Αξιοποιώντας την πολύτιμη κληρονομιά των brands που εκπροσωπεί, στη Salt Water φροντίζουν να εξελίσσονται συνεχώς, αναζητώντας και φροντίζοντας για τη ποιότητα και το κύρος των εταιριών που αντιπροσωπεύουν, με στόχο να παρέχουν τις καλύτερες επιλογές.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα, καλοκαιρινή συλλογή, Orlebar Brown επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.saltwatergreece.com.

 

Start typing and press Enter to search