Η Stoli Vodka στους ρυθμους του Primer Music Festival

Η STOLI VODKA πρωταγωνίστησε στην απόλυτη φεστιβαλική εμπειρία του Primer Music Festival στην Πλατεία Νερού. O διασημότερος DJ όλων των εποχών Tiësto και ο Superstar της διεθνούς rap σκηνής Tyga μας χάρισαν ένα εκρηκτικό διήμερο!
Ο Ολλανδός superstar Tiësto βρέθηκε στη σκηνή του Primer Music Festival και παρουσίασε το εντυπωσιακό, state of the art οπτικοακουστικό θέαμά του, στη μεγαλύτερη dance ημέρα του καλοκαιριού! Μαζί του, ο ανερχόμενος DJ και παραγωγός Sonny Fodera και ο Jan Blomqvist, που κέρδισε τις εντυπώσεις με τη live εμφάνιση του, ο εκρηκτικός Agent Greg, οι Playmen, και οι ταλαντούχοι Kid Angelo και Non Grata.
Ο Tyga, ο σούπερσταρ της ραπ, βρέθηκε ξανά στη χώρα μας, για μια live εμφάνιση στη σκηνή του Primer Music Festival  και η Πλατεία Νερού ξεχείλισε από την ενέργεια του! Μαζί του ο Sin Boy, στη μεγάλη επιστροφή του σε live σκηνή μετά από 3 χρόνια, η Rina, η διάσημη Κοσοβάρα τραγουδίστρια και οι Saske, Hawk, Display, FY, Kareem Kalokoh, Kid Young, Ofili.
Πλήθος επωνύμων έδωσαν το λαμπερό παρών απολαμβάνοντας signature cocktails τα οποία δημιουργήθηκαν αποκλειστικά από την Premium Vodka Stoli.

Start typing and press Enter to search