Ιδεες για Χριστουγεννιατικο στολισμο! Καντο οπως η Βασιλικη Μιλουση και η Δεσποινα Καμπουρη

Όταν τα πρώτα διακοσμητικά μπαίνουν στο σπίτι και αλλάζει η ατμόσφαιρα, η διάθεση και η ψυχολογία τότε αρχίζουν οι πιο μαγικές στιγμές του χρόνου! Στα καταστήματα ΔΙΑΦΑΝΟ θα βρείτε όλα εκείνα που επιθυμείτε και θα συνθέσουν τις φετινές γιορτές, ακριβώς όπως τις έχετε φανταστεί.

Ο πρωταγωνιστής, το επίκεντρο και το βασικότερο στοιχείο της διακόσμησης είναι το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Η Βασιλική Μιλλούση μαζί με την πιο γλυκιά παρέα στόλισε το πιο παιχνιδιάρικο χριστουγεννιάτικο δέντρο! Επέλεξε κόκκινα και πράσινα στολίδια, φιγούρες του Άγιου Βασίλη, χιονανθρώπους και γκι, σε ένα κλασσικό πράσινο χριστουγεννιάτικο δέντρο που αποτυπώνει την διαχρονική εικόνα που όλοι φέρουμε στις αναμνήσεις μας. Στις χριστουγεννιάτικες συλλογές του ΔΙΑΦΑΝΟ θα βρείτε ακριβώς εκείνο που η διακοσμητική σας έμπνευση επιθυμεί!

Τα γιορτινά τραπέζια αποκτούν άλλη διάσταση τα φετινά Χριστούγεννα. Η Δέσποινα Καμπούρη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έδωσε την έμπνευση που χρειαζόμασταν ώστε να δημιουργήσουμε την πιο γιορτινή ατμόσφαιρα! Ιδιαίτερα μοτίβα, κλασικά ή σύγχρονα prints διακοσμούν τα σερβίτσια, τις κούπες και τα βάζα. Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση επιτρέπει παιχνιδιάρικες ή και πιο κλασσικές επιλογές που θα ενισχύσουν το Christmas Spirit που όλοι έχουμε ανάγκη. Στο κατάστημα ΔΙΑΦΑΝΟ θα βρεις ο,τι ακριβώς ψάχνεις!

 

Start typing and press Enter to search