Ιππασια, χαλαρωση, εξορμηση στην φυση και private spa μολις 12 χλμ. απο την Κατερινη

To 3 Hills Boutique είναι η εναλλακτική πρόταση στον τουρισμό και έχει σχεδιαστεί για να καλύψει κάθε ανάγκη και προτίμηση κατά τη διαμονή σου. Συνδυάζει μοναδικές προτάσεις απόδρασης τόσο στο βουνό όσο και στη θάλασσα. Βρίσκεται μόλις 12 χλμ. από την κοντινότερη πόλη της Κατερίνης.

Το γνωστό μοντέλο Αναστασία Περράκη και ο Χάρης Μπίρμπας, coach του GNTM, περιπλανήθηκαν στις μαγευτικές διαδρομές, την εξαιρετική βιοποικιλότητα και την πλούσια χλωρίδα του τόπου, απολαμβάνοντας την εναλλακτική πλευρά του wellness που προσφέρει το 3 Hills Boutique.

Ανάμεσα στους επισκέπτες που βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο 3 Hills, ήταν και ο Γιώργος Ντάβλας με την οικογένειά του, οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να απολαύσουν την ιππασία στη φύση. Τα άλογα του ομίλου είναι ευαίσθητα και στοχαστικά πλάσματα που χτίζουν δυνατές και προσωπικές σχέσεις με τον αναβάτη τους. Είναι πολύ φιλικά και η επαφή μαζί τους έχει θεραπευτικές δυνάμεις.

Στους επισκέπτες του 3 Ηills Boutique παρέχεται ο κατάλληλος εξοπλισμός για να συμμετέχουν με ασφάλεια είτε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα είτε σε κάποια από τις ειδικές ιππικές διαδρομές. Τα μαθήματα γίνονται σε περιφραγμένη και άκρως ελεγχόμενη ιπποδρομία, ενώ οι διαδρομές ακολουθούν διαφορετικά μονοπάτια σε απόσταση 1,5 χιλιομέτρου, ειδικά διαμορφωμένα για τις εξορμήσεις σου.

Και η χαλάρωση δίπλα στη φύση συνεχίζεται με την μοναδική κυλινδρική πανοραμική σάουνα, ειδικά σχεδιασμένη για το χώρο του καταλύματος από γυαλί-τζάμι και με θέα προς το δάσος. Επιπλέον, στο χώρο του private spa, η περιμετρική γωνία είναι κατασκευασμένη από γυαλί ώστε όταν ο επισκέπτης χαλαρώνει στις πολυθρόνες ή χρησιμοποιεί το υδρομασάζ να απολαμβάνει παράλληλα τις ομορφιές και τα επιβλητικά τοπία της φύσης.

Start typing and press Enter to search