Μια συλλεκτικη 911 για τα 50α γενεθλια της Porsche Design

Γράφει ο Γιάννης Σπανός

Για να γιορτάσει τα γενέθλια του design studio Porsche Design, η περίφημη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία λανσάρει μία ειδική έκδοση της Porsche 911 που, φυσικά, δεν απευθύνεται σε πολλούς (if you know what I mean).

Ένα σπάνιο κομμάτι

Μία συλλεκτική 911 για τα 50α γενέθλια της Porsche DesignPorsche

Θα υπάρξουν μόλις 750 αντίτυπα της συγκεκριμένης Porsche 911, που θα κυκλοφορήσει σε βαθύ μαύρο χρώμα και με κόστος €185.000, τον ερχόμενο Απρίλιο.

Το μαύρο ήταν το χρώμα του πρώτου προϊόντος της Porsche Design, του Chronograph I. Γι’ αυτό το επιλέξαμε για το μοντέλο της έκδοσής μας. Οι πλατινένιες λεπτομέρειες τονίζουν το μαύρο με παρόμοιο τρόπο με αυτό που γινόταν στο παρελθόν, συν κάποιες προσθήκες από χρώμιο” αναφέρει ο Roland Heiler, Managing Director και Chief Designer του Porsche Design Studio.

Το επετειακό μοντέλο θα φέρει μαύρες επενδύσεις Sport-Tex, προσαρμοζόμενα σπορ καθίσματα 18 κατευθύνσεων και sub-second clock στο dashboard, μαζί με λειτουργίες και δυνατότητες, ίδιες με αυτές που συναντά κανείς στην 911 Targa 4 GTS.

Και το αντίστοιχο ρολόι

Όπως κατά πάσα πιθανότατα γνωρίζεις, η Porsche Design -πέρα από γυαλιά ηλίου, πολυτελείς κονδυλοφόρους και άλλα αξεσουάρ- ειδικεύεται και στους χρονογράφους. Έτσι, για κάθε κάτοχο του καινούριο συλλεκτικού αυτοκινήτου, θα υπάρχει δώρο και ένα αντίστοιχο ρολόι.

πηγη:esquire.gr

Start typing and press Enter to search