Μοναδικο δειπνο με θεα την Ακροπολη στον 10ο οροφο του Athens Capital Hotel-MGallery Collection.

 

Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία έζησαν στο 10ο όροφο του Athens Capital Hotel-MGallery Collection, στο Mappemonde Restaurant Bar & Lounge, οι εκλεκτοί καλεσμένοι του Γιώργου Ντάβλα, εγκαινιάζοντας με τον καλύτερο τρόπο την καλοκαιρινή περίοδο.

 

 

Με θέα το μαγευτικό πανόραμα της πόλης, οι καλεσμένοι απόλαυσαν τα δημιουργικά πιάτα του Executive Chef Δημήτρη Μπούτσαλη, εμπνευσμένα από την ελληνική και μεσογειακή κουζίνα.

 

 

To rooftop του Athens Capital Hotel-MGallery Collection και το Mappemonde Restaurant Bar & Lounge αποτελούν έναν ιδανικό προορισμό για ανάσα δροσιάς στην καρδιά της Αθήνας, τόσο για καλοκαιρινά dinners με premium cocktails, sushi και κρασιά, όσο και για μεσημεριανά διαλείμματα για σύντομα lunches που θα σας αποφορτίσουν από τους ρυθμούς της καθημερινότητας.

 

Ο Ευριπίδης Τζήκας, Γενικός Διευθυντής του Athens Capital Hotel-MGallery Collection, δηλώνει χαρούμενος που υποδέχτηκε τους εξαιρετικούς καλεσμένους σε μια βραδιά-γιορτή για το ανανεωμένο concept του Mappemonde Restaurant Bar & Lounge.

 

 

Start typing and press Enter to search