Πεντε τροποι φροντιδας του σαλονιου απο την Factory Sofa.

Το σαλόνι είναι από τα έπιπλα του σπιτιού που χαίρεστε περισσότερο. Για να παραμένει πάντα σε άψογη κατάσταση χρειάζεται την αγάπη και τη φροντίδα σας.

Με λίγες απλές κινήσεις μπορείτε να διατηρείτε το σαλόνι πάντα «σε φόρμα». Ακολουθείστε τις συμβουλές φροντίδας των ειδικών της Factory Sofa!

1ο βήμα. Απομακρύνετε τακτικά τη σκόνη από το σαλόνι σας. Η σκόνη που προσκολλάται στις ίνες του υφάσματος, μπορεί να προκαλέσει την φθορά του. Χρησιμοποιείστε κατά προτίμηση ηλεκτρική σκούπα και μόνο το εξάρτημα με τη μαλακή βούρτσα.

2ο βήμα. Τινάζετε με απαλές κινήσεις τα μαξιλάρια πλάτης και τα διακοσμητικά μαξιλαράκια για να απομακρύνονται μικρές ανομοιομορφίες ή πτυχώσεις που προκαλούνται κατά τη χρήση.

3ο βήμα. Εναλλάσσετε μια φορά το μήνα τα μαξιλάρια πλάτης και έδρας, ώστε αυτά να διατηρούνται ομοιόμορφα.

4ο βήμα. Αποφεύγετε να κάθεστε συνέχεια στα μπροστινά άκρα των μαξιλαριών έδρας, γιατί μακροχρόνια είναι δυνατό να οδηγήσει σε παραμόρφωσή τους. Τα μπράτσα και τα υπόλοιπα στοιχεία του σκελετού δεν πρέπει να επιβαρύνονται.

5ο βήμα. Προστατεύετε το σαλόνι σας από το άμεσο και έντονο ηλιακό φως που μακροχρόνια μπορεί να επιφέρει ελαφρύ ξεθώριασμα του χρώματος.

Αναζητήστε τον οδηγό αγοράς καναπέ από την Factory Sofa στο επίσημο site https://www.factorysofa.gr.

Start typing and press Enter to search