Πoσο κοστιζει ενα βραδυ στην πολυτελη επαυλη της οικογενειας Gucci;

Όσοι θέλουν πραγματικά να εμβαθύνουν στον πολυτελή και ταραχώδη τρόπο ζωής που απεικονίζεται στην ταινία, «House of Gucci» έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν την επιθυμία τους, καθώς η βίλα, στην οποία διαδραματίζονται όλα είναι πλέον διαθέσιμη προς ενοικίαση μέσω Airbnb.

Η Villa Balbiano είναι η έπαυλη του πατριάρχη της οικογένειας Gucci, Άλντο Γκούτσι, τον οποίο υποδύεται ο Αλ Πατσίνο, και βρίσκεται στην ειδυλλιακή λίμνη Κόμο, στη βόρεια Ιταλία.

Χτίστηκε τον 16ο αιώνα, στο χωριό Οσούτσιο στη δυτική όχθη της λίμνης από τον καρδινάλιο, Τολομέο Γκάλιο που έζησε εκεί και κατοικήθηκε έναν αιώνα αργότερα από τον καρδινάλιο Άντζελο Μαρία Ντουρίνι.

Σήμερα, παραμένει ως μία από τις μεγαλύτερες κατοικίες στη λίμνη Κόμο, με δύο πισίνες, εσωτερική και εξωτερική, γυμναστήριο, υπόστεγο φύλαξης σκαφών και ιδιωτική προβλήτα. Με έξι υπνοδωμάτια και έξι μπάνια, η βίλα είναι διακοσμημένη με σπάνια έργα τέχνης που προέρχονται από τους οίκους Christie’s και Sotheby’s, ενώ οι τοιχογραφίες του 17ου αιώνα ζωγραφισμένες από τους αδελφούς Ρέτσι και Αγκοστίνο Σίλβα κοσμούν τους τοίχους.

Η Villa Balbiano είναι διαθέσιμη για κράτηση στις 6 Δεκεμβρίου αλλά για διαμονή μίας διανυκτέρευσης για δύο άτομα στις 30 Μαρτίου 2022, με κόστος 1.128 δολάρια.

πηγη:ΑΠΕ

Κείμενο:fortune greece.gr

Start typing and press Enter to search