Ψαρια τους πλουσιους ψαροτοπους του Αγιου Ορους με την υπογραφη Kritikos

Από το 1977 το διάσημο εστιατόριο Kritikos Gallery Bar & Restaurants προσφέρει μεγαλοπρέπεια σε πιάτα Μεσογειακής κουζίνας και δημιουργεί μοναδικές γεύσεις για τους οπαδούς του μέχρι και σήμερα.

Στα τραπέζια του έχουν δειπνήσει προσωπικότητες από το διεθνές jet set – όπου μαζί με την άψογη εξυπηρέτηση και την απόλυτη ποιότητα, κέρδισε διακρίσεις και βραβεύσεις από διάσημους διεθνείς γαστρονομικούς οίκους.

 

Με τρία εστιατόρια, ένα στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής, ένα στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης και ένα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, το κάθε ένα με ξεχωριστές προσωπικότητες, αλλά προσφέροντας την ίδια ποιότητα υπογεγραμμένη από τον Γιάννη Κρητικό.

Συνταγές, μενού και γεύσεις που δημιουργούνται έχοντας σαν βάση την εντοπιότητα των υλικών με ιδιαίτερα κράματα, μυρωδικά και μπαχάρια, φρέσκα λαχανικά αλλά και πρώτες ύλες που εξασφαλίζουν την απόλυτη αγάπη και σεβασμό στο φαγητό. Ολόφρεσκα αιγαιοπελαγίτικα ψάρια, κατευθείαν από τα καΐκια που τρυγάνε τους πλούσιους ψαρότοπους του Αγίου Όρους και του Αιγαίου αλλά και χυμώδη, προσεγμένα κρεατικά.

Start typing and press Enter to search