Τα «Εξυπνα» Ακουστικα Της Montblanc

Aυτά είναι τα πρώτα «έξυπνα» ακουστικά της Montblanc και δεν απογοητεύουν, αφού ανταποκρίνονται και με το παραπάνω στη γνωστή αισθητική της γερμανικής εταιρείας.

Τα ασύρματα ακουστικά είναι πλέον τόσο ευρέως διαδεδομένα, που η Montblanc θα ήταν αδύνατο να μην τα συμπεριλάβει στη νέα της «tech» συλλογή. Πριν λίγο καιρό η ίδια είχε με μεγάλη επιτυχία παρουσιάσει τα πρώτα της έξυπνα ρολόγια, οπότε σειρά είχαν τα ασύρματα ακουστικά που έχουν μετατραπεί σε must αξεσουάρ όλων όσων αγαπούν την τεχνολογία, αλλά και τα ταξίδια.

«Ψάχνουμε πάντα τρόπους να δημιουργήσουμε προϊόντα για εκείνους που ταξιδεύουν συνεχώς σε επαγγελματικά ταξίδια», ανέφερε ο Dr. Felix Obschonka, επικεφαλής τεχνολογίας της Montblanc.

Τα νέα ακουστικά, τα συναντάμε σε τρεις διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς, ενώ αυτά έχουν σχεδιαστεί και με τη βοήθεια του sound expert Alex Rosson. Διαθέτουν δυνατότητα ακύρωσης θορύβου, έχουν στέκα από μέταλλο και τα μαξιλαράκια τους είναι από δέρμα. Παράλληλα, υποστηρίζουν Google Assistant και μπορούν να συνδεθούν μέσω Bluetooth με διάφορες συσκευές.

πηγη: mensarena.gr

Start typing and press Enter to search