Τα Occhio Papavassiliou και η Σχεδια στηριζουν τους αστεγους

 Τα Occhio Papavassiliou, καταστήματα οπτικών ειδών, και η Σχεδία, το περιοδικό δρόμου που στηρίζει το εισόδημα των άστεγων διανομέων της, διοργάνωσαν μια καλοκαιρινή γιορτή αφιερωμένη στην μόδα και τη συμπερίληψη στον πανέμορφο χώρο του Gajah, the secret island στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Εthnic μουσικές, δροσιστικά cocktails και ένα λαμπερό Fashion Show, το οποίο είχε διοργανωθεί αποκλειστικά για το event. Ο οίκος μόδας JulyTwo Atelier και τα Occhio Papavassiliou παρουσίασαν τις πιο hot τάσεις της σεζόν έχοντας στο πλευρό τους αρωγούς τα κορίτσια του πρακτορείου Cristi Models αλλά και το ΙΕΚ Όμηρος, σπουδαστές του οποίου επιμελήθηκαν τον καλλωπισμό των μοντέλων.
 

Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα γυαλιά ηλίου των καταστημάτων Occhio Papavassiliou αλλά και να φωτογραφηθούν με αυτά. Άλλωστε το περιβάλλον ήταν το κατάλληλο για να μας μεταφέρει έστω και για λίγο σε άκρως καλοκαιρινούς προορισμούς. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς που με την παρουσία σας κάνατε ξεχωριστή αυτή τη βραδιά, δίνοντάς μας την ευκαιρία τόσο να έρθουμε κοντά και να γιορτάσουμε από κοινού, όσο και να προσφέρουμε ένα σημαντικό ποσό στο έργο του περιοδικού δρόμου, Σχεδία.

Start typing and press Enter to search