ΤΑ OLYMPIAN SANDALS ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΕΠΙΓΕΙΑ ΘΕΑ

Η εκλεπτυσμένη αισθητική και  δεξιοτεχνία συναντούν την πλούσια Ελληνική κληρονομιά προσαρμοσμένη στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.

Τα Ολύμπια σανδάλια αναδεικνύουν την πολύπτυχη γυναικεία ομορφιά χαρίζοντας στην γυναίκα του σήμερα  το υπέρτατο στιλιστικό δώρο:

Χειροποίητη πολυτέλεια, άνεση και διάρκεια στο χρόνο.

Σχέδια που παίρνουν μορφή και είναι εμπνευσμένα από την μυθολογία, την αρχαιότητα και καταλήγουν πάντα στην γυναίκα.

Η σοφιστικέ αφαιρετικότητα, οι απαλές υφές και η σύγχρονη αισθητική συντελούν τα κύρια συστατικά της φιλοσοφίας του brand και ολοκληρώνονται αρμονικά από 3 γενιές παράδοσης και τεχνογνωσίας πάνω στην κατασκευή δερμάτινων ειδών και υποδημάτων.

Τα Olympian Sandals είναι 100% Ελληνικά και φτιάχνονται στο χέρι από τα πιο ποιοτικά Nubuck & Vachetta δέρματα της αγοράς.

Υπάρχει ένα τουλάχιστον σχέδιο Olympian Sandals που φτιάχτηκε για εσένα, ευελπιστώντας να σου δωρίσει την αυτοπεποίθηση που αποζητάς και ένα σταθερό στιλιστικό «βήμα».

Μαζί θα πετάξουμε σε Ολύμπια ύψη μέσα από μία εκτενή γκάμα διαχρονικών και μοντέρνων συλλογών κατασκευασμένων με φροντίδα, αγάπη και σεβασμό προς την πολύπτυχη και πολυπράγμων γυναίκα του σήμερα.

 

Γνώρισε σήμερα τα πολυτελή, χειροποίητα σανδάλια Olympian Sandals, ένα αμιγώς Ελληνικό brand που έχει ήδη κάνει τον γύρο του κόσμου και είμαι βέβαιη πως θα το αγαπήσεις και εσύ!

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ:

https://www.olympiansandals.com/en

Start typing and press Enter to search