ΘΕΡΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID EINAI H NEA ΜΟΡΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Όταν τα συμπώματα του COVID επιμένουν μεγάλο χρονικό διάστημα, μέρες ακόμη και εβδομάδες μετά τη νόσο οι ειδικοί λένε πως πολλές φορές η αντιμετώπιση είναι η ίδια με αυτή της γρίπης. Χρειάζεται ξεκούραση και αποτοξίνωση του οργανισμού.

Εναλλακτικά υπάρχουν κι άλλες λύσεις. Το Ya-Pao αποτελεί μια παραδοσιακή θεραπεία αποτοξίνωσης η οποία χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στην Ταϊλάνδη. Κάποιοι επιστήμονες μάλιστα την προτείνουν για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του Covid που δεν περνούν εύκολα, όπως οι  φλεγμονές και ο βήχας.

Μάλιστα αποτελεί μια από τις θεραπείες που προσφέρει το Health Rejuvenating στο RAKxa, ένα θέρετρο  λίγο έξω από την Μπανγκόκ, με βίλες οι οποίες διαθέτουν πισίνα, σε μια ζούγκλα ενός νησιού στον ποταμό Chao Phraya. Το RAKxa είναι ένα από τα τουλάχιστον 6 καταξιωμένα θέρετρα ευεξίας στον κόσμο που προσπαθούν να προσαρμόσουν την επιχειρηματικότητά τους και να επωφεληθούν από την πανδημία. Η αγορά είναι εξαιρετικά  μεγάλη αν σκεφτεί κανείς πως το% όσων πέρασαν COVID εξακολούθησαν να αισθάνονται τα συμπτώματα της νόσου ακόμη και  3 μήνες μετά.

 

Start typing and press Enter to search