ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΣΑΚΑΚΙ

Η εύρεση ενός jacket κατα τους χειμερινούς μήνες, το οποίο μπορείτε να το συνδυάσετε είτε με ένα επίσημο outfit είτε με ένα πιο casual look, μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη υπόθεση. Ευτυχώς, ένα Βarbour jacket είναι αυτό που θα σου προσφέρει αυτή την ευελιξία. Είτε φορώντας το με ένα καλοραμμένο κοστούμι είτε με ένα τζιν παντελόνι και sneakers, δεν θα σας αφήσει απογοητευμένους.

Το διαχρονικό και iconic βρετανικό brand φαίνεται ότι βγήκε νικητής στη μάχη του χρόνου, καθώς από τότε που ιδρύθηκε από τον John Barbour στο South Shields της Αγγλίας το 1894, ούτε μια στιγμή δεν βρέθηκε μακριά από το επίκεντρο της μόδας. Το jacket με το διακριτικό κερωμένο βαμβάκι και την ταρτάν επένδυση όμως, αποτελεί και την αγαπημένη επιλογή βρετανών βασιλιάδων, διασημοτήτων απ’ όλο τον κόσμο και rock star. Ο ίδιος ο King of Cool, Steve McQueen, διέθετε στην ντουλάπα του τη δική του συλλογή από μπουφάν Barbour.

Η απόκτησή του σίγουρα αποτελεί μια καλή επένδυση. Φτιαγμένο για να διαρκεί μια ζωή, θα σας κρατήσει ζεστό και στεγνό καθ΄ όλη τη διάρκεια των ετών. Άλλωστε, υπάρχει και η δυνατότητα ανανέωσης του εξωτερικού κερωμένου υφάσματος, όταν περάσουν τα χρόνια, κάνοντάς το να μοιάζει σαν καινούργιο. Μάλιστα, η εταιρεία έχει βραβευτεί 3 φορές από το βρετανικό Στέμμα, το 1974, το 1982 και το 1987.

πηγη:mancode.gr

Start typing and press Enter to search