ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ALERIA ΝΤΥΜΕΝΟ ΓΙΟΡΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

 

Πιάτα γευστικά, γεμάτα συναίσθημα -όπως ακριβώς απαιτούν οι γιορτές- έχει ετοιμάσει ο σεφ Γκίκας Ξενάκης στο εστιατόριο Aleria για την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Τα μενού ακολουθούν την φιλοσοφία του σεφ, επιμένοντας στα ελληνικά προϊόντα, με πίστη στην εποχικότητα και τις γαστρονομικές παραδόσεις, τις οποίες και αποτυπώνει με μοντέρνο και δημιουργικό τρόπο.

Η πλούσια λίστα κρασιού με έμφαση στον ελληνικό αμπελώνα αλλά και με επιλεγμένες ετικέτες από τις σημαντικότερες οινοπαραγωγικές περιοχές του κόσμου, είναι στη διάθεση των καλεσμένων, για να συμπληρώσει την γαστρονομική εμπειρία. Παράλληλα,  η ομάδα των οινοχόων έχει ετοιμάσει το ιδανικότερο wine pairing για κάθε γιορτινό μενού, ταιριάζοντας κάθε στάδιό του.

 

 

Στους υπέροχα στολισμένους χώρους του Aleria η ζεστή φιλοξενία αποτελεί προτεραιότητα για όλη την ομάδα του εστιατορίου, και η ατμόσφαιρα γίνεται μαγική με τις εκπλήξεις που έχει ετοιμάσει για κάθε τραπέζι.

Για όλες τις υπόλοιπες ημέρες το χειμερινό μενού εξακολουθεί να σερβίρεται στο όμορφο νεοκλασσικό του κέντρου, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία fine dining.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: www.aleria.gr

Aleria 2021 xmas-gr

Aleria 2021 newyear-gr

 

Start typing and press Enter to search