Το “Grand Opening” της νεας boutique Ηogan στην Αθηνα

O οίκος HOGAN, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φάις, διοργάνωσαν ένα cocktail party για να γιορτάσουν τα εγκαίνια της νέας boutique στην καρδιά της Αθήνας, στην εμβληματική οδό Σταδίου 4 στο City Link, την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022.

Υπό την παρουσία του Andrea Della Valle – Προέδρου και Ιδρυτή της Hogan και Αντιπροέδρου του Tod’s Group – στην εκδήλωση παρευρέθηκαν fashion media experts, key opinion leaders, influencers και celebrities, καθώς και δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου. Συνοδευόμενοι από τον ήχο της δημοφιλούς DJ Xenia Ghali, η οποία εμψύχωσε τη βραδιά με τα διάσημα funky beats της, οι καλεσμένοι περιηγήθηκαν στον ολοκαίνουργιο χώρο της boutique, όπου παρουσιάζονται οι γυναικείες και ανδρικές συλλογές του brand.

Η νέα boutique HOGAN στην Αθήνα προσφέρει ένα πολυτελές και άνετο περιβάλλον όπου κάθε στοιχείο είναι η πεμπτουσία της φυσικής ενσυναίσθησης του brand, αντιπροσωπεύοντας έτσι ένα ακόμα βήμα στην επέκταση της αγοράς.

Ιδρύθηκε το 1986 και μέρος του πολυτελούς Group Tod’s SPA, o οίκος HOGAN βρίσκεται στο επίκεντρο της casual πολυτέλειας για πολλά χρόνια, πρεσβεύοντας μια χαλαρή αλλά ταυτόχρονα φρέσκια και εκλεπτυσμένη εμφάνιση, διατηρώντας αναλλοίωτα την κομψότητα και το στυλ.

Start typing and press Enter to search