Το λαμπερo dinner της Zela Jet στο Mappemonde Restaurant Bar & Lounge στο rooftop του Athens Capital Hotel

Η Zela Jet, η νεοσύστατη εταιρεία με αντικείμενο τις ιδιωτικές πτήσεις στην Ευρώπη, παρέθεσε την Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 ένα μοναδικό δείπνο στο εστιατόριο Mappemonde, στο rooftop του Athens Capital Hotel στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή τη συνεργασία της Zela Jet και της OysterJets.

Ο Ανδρέας Χριστοδουλίδης, chairman της Zela Jet, καλωσόρισε τους συνεργάτες της εταιρείας από τον χώρο των αερομεταφορών και του τουρισμού, καθώς και επιλεγμένους press representatives και παρουσίασε στους καλεσμένους του μέσα από ένα σύντομο λόγο το αντικείμενο της συνεργασίας της Zela Jet με την OysterJets.

H Zela Jet και η OysterJets ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν μια ανεπανάληπτη ταξιδιωτική εμπειρία, ιδιαίτερα κατά την καλοκαιρινή σεζόν. Με το ιδιωτικό αεροσκάφος Cessna Citation Mustang οι ταξιδιώτες μπορούν να ταξιδεύουν από οποιοδήποτε σημείο της Ευρώπης προς τα μαγευτικά νησιά της Ελλάδας, και πίσω στην πατρίδα τους, στο πλαίσιο της προσιτής πολυτέλειας.

Απολαμβάνοντας την ανεπανάληπτη θέα της φωτισμένης Ακρόπολης, οι καλεσμένοι της Zela Jet απόλαυσαν μοναδικές γεύσεις από το menu που είχε σχεδιάσει ειδικά για το private dinner ο chef του εστιατορίου και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά ολόκληρη την ομάδα της Zela Jet και της Zela Aviation, καθώς και αντιπροσώπους της OysterJets που έδωσαν το παρόν.

 

Λίγα λόγια για την Zela Jet

 

Η Zela Jet, με έδρα τη Λεμεσό και περιφερειακά γραφεία σε Αθήνα και Λονδίνο, είναι θυγατρική της Zela Aviation, η οποία σε συνεργασία με μεγάλες αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο και με μεγάλη γκάμα αεροσκαφών και ελικοπτέρων, παρέχει ποιοτικές εξατομικευμένες υπηρεσίες για ταξίδια αναψυχής και επαγγελματικά ταξίδια. Ο Ανδρέας Χριστοδουλίδης, Πρόεδρος της Zela Jet με πολυετή εμπειρία στον τομέα των αερομεταφορών, αναγνωρίζει τη μεταβλητότητα στον κλάδο των αερομεταφορών και τη θεωρεί ως μια δημιουργική πρόκληση που ωθεί τη Zela Jet να αναπτυχθεί σταδιακά, πάντα με γνώμονα την ευελιξία και την καινοτομία.

 

Start typing and press Enter to search