Το Matsuhisa Athens «ντυνεται» γιορτινα και σας καλει να γιορτασετε την πιο μαγευτικη εποχη του χρονου στην Αθηναϊκη Ριβιερα

Το Matsuhisa Athens είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί στο ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον του, για να απολαύσετε ένα πλούσιο festive μενού για την Παραμονή των Χριστουγέννων και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, γεμάτο αναπάντεχους συνδυασμούς εξαιρετικών πρώτων υλών, πάντα με έντονο το στοιχείο της ιαπωνικής κουζίνας.

Dumplings με γαρίδες Κοιλάδας και χαβιάρι, dry aged ribeye steak με chimichurri, Kagoshima wagyu beef A5+ και ένα εντυπωσιακό Matsuhisa sushi selection είναι κάποια από τα πιάτα που θα συναντήσετε στα εορταστικά μενού του Matsuhisa Athens.

Το ανανεωμένο και εντυπωσιακό wine room του Matsuhisa Athens υπόσχεται να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς wine enthusiasts. Premium επιλογές σε σαμπάνια, μοναδικές διεθνείς και ελληνικές ετικέτες και ανατρεπτικές ποικιλίες κρασιών αποτελούν τις ιδανικότερες προτάσεις που θα ολοκληρώσουν το μενού του Matsuhisa Athens.

Το brunch του Σαββατοκύριακου στο Matsuhisa Athens μπαίνει σε “festive mood” και σας περιμένει να ζήσετε μια all day brunch εμπειρία σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα, με τις δημιουργίες του Head Chef της ζεστής κουζίνας, Θωμά Κουράκου και του Executive Chef Τόνυ Βρατσάνου να δένουν ιδανικά με τις ανατρεπτικές προτάσεις των cocktails που εντοπίζονται στο μενού.

Τα εορταστικά μενού της Παραμονής Χριστουγέννων και της Παραμονής Πρωτοχρονιάς αποτυπώνουν την υψηλή ποιότητα της βραβευμένης κουζίνας του Nobu, και υπόσχονται να σας ταξιδέψουν σε μια απόλυτη high-end γαστρονομική εμπειρία.

Start typing and press Enter to search