Το πρωτο καταστημα Nike Live ανοιξε στην Ελλαδα και σας περιμενει στο The Mall Athens

 Το ανανεωμένο store concept Nike Live φτάνει στις 15 Ιουλίου 2022 στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens, τον αγαπημένο shopping προορισμό για όλη την οικογένεια.

Το νέο κατάστημα Nike προσφέρει μια μοναδική εμπειρία shopping στους επισκέπτες και τα μέλη του brand. Εμπνευσμένο αρχικά από τη γυναίκα καταναλωτή, αλλά σχεδιασμένο για να εξυπηρετεί τις ανάγκες όλων, το νέο κατάστημα Nike διαθέτει μια επιμελημένη σειρά προϊόντων που αντανακλά το πνεύμα του ανταγωνισμού, του στυλ και του παιχνιδιού.

 

Το κατάστημα Nike by Kifissias δίνει έμφαση στις premium ψηφιακές και εξατομικευμένες υπηρεσίες –τα πάντα, από τη συλλογή προϊόντων εώς τα επιμελημένα σχεδιαστικά στοιχεία, είναι πλήρως προσαρμοσμένα στους ανθρώπους που ζουν, εργάζονται, αθλούνται στην Αθήνα και τις γειτονιές της. Οι υπηρεσίες Nike βελτιστοποιούνται μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας
και γίνονται ακόμη καλύτερες με τo Nike Membership, παρέχοντας αποκλειστικά προϊόντα, προνόμια και εμπειρίες στα μέλη.

Ο φιλόξενος χώρος του καταστήματος δίνει την αίσθηση στους επισκέπτες  ότι βρίσκονται σε ένα χώρο που έχει σχεδιαστεί ειδικά γι’ αυτούς, να τον αισθάνονται όπως το σπίτι τους και να έχουν πάντα ένα λόγο για να επιστρέψουν. Είναι κατασκευασμένος ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να ανακαλύψουν μία νέα, εξατομικευμένη εμπειρία shopping
με ξεχωριστά προϊόντα
και ζεστή και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση.

Η βιωσιμότητα είναι επίσης πολύ σημαντική για τη Nike και χάρη στην υπηρεσία Ανακύκλωση
και Δωρεά
(Recycle and Donation: RAD), οι καταναλωτές μπορούν να φέρουν οποιαδήποτε μάρκα αθλητικών υποδημάτων και ενδυμάτων ήπια φθαρμένων στο νέο κατάστημα Nike στο The Mall Athens.
Η ομάδα του καταστήματος παραδίδει τα είδη σε συνεργάτες της Nike για διαλογή
και δωρεά ή ανακύκλωση.

Επισκεφτείτε το The Mall Athens και γνωρίστε από κοντά το νέο concept της Nike στην Ελλάδα!

Το κατάστημα Nike By Kifissias αποτελεί μέλος του ομίλου Percassi.

Start typing and press Enter to search