Οι 15 πιο δημοφιλεις μαρκες πολυτελειας στο διαδικτυο για το 2021

Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά η διαδικτυακή δημοτικότητα κάποιων εμπορικών σημάτων πολυτελείας αποτελεί και μια αξιοσημείωτη πρόβλεψη για τις μελλοντικές τους πωλήσεις αλλά και για τη σωτηρία και την εξέλιξη αυτών των προϊόντων. Ακόμα και εταιρείες οι οποίες ήταν αντίθετες με τη λογική των ψηφιακών μέσων αυτή τη στιγμή αγκαλιάζουν τα διαδικτυακά κανάλια με σκοπό να προσεγγίσουν και να αλληλεπιδράσουν με τους εύπορους καταναλωτές τους.

Θα σας παρουσιάσουμε μια λίστα με τις κορυφαίες μάρκες πολυτελείας στο διαδίκτυο βάσει παραγγελιών και δημοτικότητας. 

Κάθε μια από αυτές τις μάρκες πολυτελείας  απολαμβάνει σημαντική προσοχή πελατών. Βρίσκονται στο επίκεντρο για τους σύγχρονους εύπορους καταναλωτές και επιρροές.

Θα μπορούσαμε να πούμε πως το 2021 είναι η χρονιά για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της πολυτέλειας. Οι αλλαγές που ήταν ήδη σε εξέλιξη βρίσκονται τώρα στο προσκήνιο της στρατηγικής κάθε μάρκας.

Οι διαδικτυακές πωλήσεις πολυτελείας έφτασαν στο τέλος του 2020 τα 49 δισεκατομμύρια ευρώ (από 33 δισεκατομμύρια ευρώ το 2019) σύμφωνα με εκτιμήσεις της Bain & Company. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι το μερίδιο των αγορών που πραγματοποιήθηκαν στο Διαδίκτυο για είδη πολυτελείας σχεδόν διπλασιάστηκε, φτάνοντας το 23% των συνολικών πωλήσεων το 2020 (από 12% το 2019).

Ως αποτέλεσμα, αναμένουμε τώρα το ένα τρίτο των παγκόσμιων πωλήσεων πολυτελείας να πραγματοποιούνται στο διαδίκτυο έως το 2025. (5 ποσοστιαίες μονάδες υψηλότερες από τις προηγούμενες εκτιμήσεις.)
Καθώς οι πωλήσεις πολυτελούς ηλεκτρονικού εμπορίου αυξάνονται και οι εύποροι καταναλωτές συνδέονται όλο και περισσότερο στο διαδίκτυο για να λάβουν κάποια απόφαση αγοράς.

Εδώ θα δούμε ποιες είναι λοιπόν οι πιο συζητημένες και περιζήτητες πολυτελείς μάρκες στο διαδίκτυο για  το 2021.

Μόνο οι 5 κορυφαίες μάρκες καταλαμβάνουν το 57% της προσοχής των εύπορων καταναλωτών και το διεθνές μερίδιο αναζήτησης αγοράς.

1 στις 4 μάρκες ανήκει στην κατηγορία Hard Luxury

Οι Saint Laurent, Fendi και Lancôme δεν έσπασαν τις 15 κορυφαίες φέτος. 

Οι Dolce Gabbana, Tom Ford, Estee Lauder, Moncler και Givenchy είναι σημαντικοί επιλαχόντες. 

Η λίστα με τις 15 πιο δημοφιλείς μάρκες πολυτελείας στο διαδίκτυο για το 2021

RankBrandCategory
1GucciFashion
2ChanelFashion
3HermesFashion
4DiorFashion
5Louis VuittonFashion
6 RolexWatch
7TiffanyJewellery
8PradaFashion
9VersaceFashion
10ArmaniFashion
11 ValentinoFashion
12BalenciagaFashion
13CartierJewellery
14BurberryFashion
15OmegaWatch

Start typing and press Enter to search