Απο το skincare στην Αρωματοθεραπεια

Από την πρώτη στιγμή παρουσίας του στην ελληνική αγορά, το premium ελληνικό skincare brand Aenaon° κατάφερε να ξεχωρίσει για την επιστημονική καινοτομία των συνθέσεών του αλλά και για το signature άρωμα των προϊόντων του. Με τον οσφρητικό παράγοντα να κατέχει τον δικό του σπουδαίο ρόλο στην καθημερινή μας φροντίδα, οι νότες από blue ginger, white flowers, amber και sandalwood που συναντάμε στα προϊόντα Aenaon°  αναγάγουν την περιποίηση του προσώπου και του σώματός μας σε μία ‘haute’ τελετουργία. Ως ένα brand που πρεσβεύει την υψηλή αισθητική σε όλες της τις εκφάνσεις, η Aenaon° εξελίσσει το portfolio της με τη δημιουργία του Amber-White Floral Diffuser που φέρνει το χαρακτηριστικό άρωμα που αγαπήσαμε,  στον χώρο μας.

Τα αρωματικά στικς του κομψού AmberWhite Floral Diffuser «συμπληρώνουν» την αίσθηση πολυτέλειας που χαρακτηρίζει την Aenaon° και αναδεικνύονται σε αναπόσπαστο κομμάτι του ποιοτικού χρόνου που έχουμε ανάγκη στην καθημερινότητά μας.

Με διάρκεια περισσότερο από έναν μήνα, το AmberWhite Floral Diffuser χαρίζει στον χώρο σας όλα τα οφέλη της αρωματοθεραπείας. Η ιδανική προσθήκη πολυτέλειας για το σπίτι ή το γραφείο σας αλλά και ένα premium δώρο που θα ενθουσιάσει τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τα αρωματικά στικς που θα «αγκαλιάσουν» τον χώρο και τις αισθήσεις σας.

Το signature άρωμα της Aenaon° σε μία καλαίσθητη φιάλη. Αναβαθμίστε την ατμόσφαιρα του χώρου σας  με το Amber-White Floral Diffuser. Συνδυάζοντας τη διαχρονική πολυτέλεια που χαρίζουν τα diffusers, με την αίσθηση που δημιουργεί το μοναδικό άρωμα της Aenaon° χάρη στις νότες από blue ginger, white flowers, amber και sandalwood, αυτά τα πολυτελή στικς υπόσχονται να μετατρέψουν τον χώρο σας σε μία όαση γαλήνης και ηρεμίας.

Δημιουργήστε το πιο χαλαρωτικό ambience με τις γλυκιές και floral νότες που διαχέονται από τα sticks, απολαμβάνοντας τη δική σας εμπειρία Aenaon° που θα καθιερωθεί ως η αγαπημένη στιγμή της ημέρας σας.

Αρωματική σύνθεση:

Οι αναζωογονητικές νότες από πορτοκάλι και γκρέιπφρουτ συνδυάζονται αρμονικά με το εκλεπτυσμένο άρωμα γιασεμιού και μανόλιας, αναδεικνύοντας ισορροπημένα τις γλυκιές- γήινες νότες amber woods. Ένα «δώρο» που μας καλεί να αφιερώσουμε ουσιαστικό χρόνο στις πολύτιμες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας που θα ισορροπήσουν τις αισθήσεις μας.

Aenaon°

www.aenaon.com

Instagram: @aenaon.skin

Αττικής 1, Γλυφάδα 165 62 || Τ. 2109612004

Start typing and press Enter to search