Εγκαινια για το ξενοδοχειο The Newel Psychiko και το εστιατοριο «Αtico». Ποια λαμπερα προσωπα βρεθηκαν εκει!

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του δεύτερου κατά σειρά ξενοδοχείου της Newel Hospitality Collection, The Newel Psychiko.

Η Newel Hospitality Collection αποτελεί ένα νεοσύστατο brand υβριδικής φιλοξενίας που κατέχει και διαχειρίζεται premium και ξεχωριστά καταλύματα, Lifestyle Hotels & Luxury Boutique Apartments στην Αθήνα, ενώ σύντομα στο portfolio της εταιρείας θα ενταχθούν και νέοι περιζήτητοι προορισμοί της Ελλάδας, επιτρέποντας έτσι στους επισκέπτες της να απολαμβάνουν την πιο μοναδική εμπειρία διαμονής.

 

Μαζί με τα εγκαίνια του ξενοδοχείου, πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια του εστιατορίου «Αtico», το οποίο βρίσκεται στο roof garden του ξενοδοχείου The Newel Psychiko, και σίγουρα θα αποτελέσει το νέο must στα sky bar restaurant της Αθήνας.

Τα λαμπερά εγκαίνια του ξενοδοχείου τίμησαν με την παρουσία τους διακεκριμένοι καλεσμένοι από τον χώρο του θεάματος και της τέχνης, καθώς στο κατάλυμα φιλοξενούνται τα δύο τελευταία έργα του Αλέκου Φασιανού. Προσκεκλημένοι επίσης ήταν γνωστοί επιχειρηματίες του αρχιτεκτονικού και κατασκευαστικού κλάδου.

 

Όλοι οι παρευρισκόμενοι ξεναγήθηκαν στους χώρους του ξενοδοχείου, οι οποίοι αποτελούν ένα από τα πιο σύγχρονα δημιουργήματα της αρχιτεκτονικής στην Ελλάδα. Η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική μελέτη, πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία «JC Architects». Οι χώροι χαρακτηρίζονται από ουδέτερους χρωματικούς τόνους, minimal και κομψές πινελιές από ξύλο, μέταλλο και άλλα ιδιαίτερα υλικά. Τα δωμάτια και οι σουίτες που διαθέτει το ξενοδοχείο αποπνέουν μια αύρα ηρεμίας και σαγήνης.

Στη συνέχεια, ακολούθησε ένα γαστρονομικό ταξίδι στο Atico Sky bar restaurant, με τους καλεσμένους να γεύονται τα πιάτα του menu συνοδευόμενα από τα signature cocktails του μπαρ.

Πολλοί ήταν εκείνοι που απόλαυσαν την θέα με επιλογές από τη λίστα κρασιών, η οποία συγκαταλέγει ετικέτες από οινοποιία όλου τον κόσμου.

 

Start typing and press Enter to search