Η Audemars Piguet παρεθεσε ενα εντυπωσιακο cocktail στο Μουσειο Κυκλαδικης Τεχνης, για τον εορτασμο των 50 χρονων του εμβληματικου Royal Oak.

Φέτος, το Royal Oak της Audemars Piguet γιορτάζει τα 50 του χρόνια, και ο οίκος Υψηλής Ωρολογοποιίας παρέθεσε προς τιμήν του ένα κομψό cocktail στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022.

Πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν ένα μοναδικό λεύκωμα του οίκου Assouline με τίτλο “Royal Oak: From Iconoclast to Icon”, σε εντυπωσιακό μέγεθος, που παρουσίαζε ένα ταξίδι μέσα από έξι δεκαετίες πρωτοποριακής τέχνης, αρχιτεκτονικής, μόδας, αθλητισμού και μουσικής, που παραλληλίζεται με την εξέλιξη του μοναδικού Royal Oak.

O βραβευμένος πολιτιστικός συντάκτης Bill Prince και πρώην Deputy Editor του βρετανικού περιοδικού GQ, υπογράφει τις σελίδες του iconic αυτού coffee table book και χαρίζει στον αναγνώστη μια μοναδική εξερεύνηση της εξέλιξης του Royal Oak, που τοποθετείται σε ένα ευρύ πολιτιστικό πλαίσιο και βαδίζει δίπλα σε κάθε μορφή τέχνης.

Εκλεκτοί καλεσμένοι, loyal πελάτες και συλλέκτες, εκπρόσωποι των media και λάτρεις της Audemars Piguet, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά κλασικά κομμάτια του οίκου, και να απολαύσουν μια κομψή βραδιά στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, αφιερωμένη στο διαχρονικό Royal Oak και την εντυπωσιακή ιστορία του.

Σχετικά με την Audemars Piguet.

Η Audemars Piguet είναι η παλαιότερη εταιρεία κατασκευής ρολογιών υψηλής ωρολογοποιίας που βρίσκεται ακόμα στα χέρια των ιδρυτικών οικογενειών της (Audemars και Piguet). Με έδρα το Le Brassus από το 1875, η εταιρεία έχει καλλιεργήσει γενιές ταλαντούχων τεχνιτών, αναπτύσσοντας συνεχώς νέες δεξιότητες και τεχνικές και διευρύνοντας το savoir-faire για να καθορίσουν τάσεις που ξεπερνούν τους κανόνες. Στο Vallée de Joux, στην καρδιά της ελβετικής Jura, η Audemars Piguet δημιούργησε πολλά αριστουργήματα, που μαρτυρούν το προγονικό savoir-faire και το πνεύμα της αναζήτησης. Καθώς μοιράζεται το πάθος της με τους λάτρεις του ρολογιού ανά τον κόσμο, μέσα από τη γλώσσα των συναισθημάτων, η Audemars Piguet έχει δημιουργήσει μια εμπνευσμένη κοινότητα ανταλλαγής δημιουργικών πρακτικών.

Born in Le Brassus, raised around the world – www.audemarspiguet.com

Audemars Piguet Boutique Athens
Βουκουρεστίου 21, Αθήνα 106 71

Start typing and press Enter to search