Νεα γαστρονομικη αφιξη στον Πειραια! Εγκαινια με λαμπερους καλεσμενους.

Ένας ξεχωριστός χώρος με προδιαγραφές εξωτερικού, που χαρακτηρίζεται από απαλά χρώματα, ξύλο και πέτρα. Η πρόσοψη του modish έχει κεντρικό στοιχείο την καμπύλη, η οποία κυριαρχεί και τον εσωτερικό χώρο, ενώ δημιουργεί μια φιλική και οικεία διάθεση στον επισκέπτη.

Στο κέντρο του Πειραιά, ακριβώς απέναντι από το επιβλητικό κτίριο του ΟΛΠ, μία νέα ethnic κατάσταση γίνεται πλέον ο place to be προορισμός! Το modish Piraeus αναδεικνύει τις μεσογειακές γεύσεις, μέσα από ελληνικές πρώτες ύλες, vegetarian και μη συνταγές, ως μια αρμονική συνύπαρξη φαγητού-κρασιού.

 

 

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια σε γιορτινή ατμόσφαιρα, με την παρουσία λαμπερών προσώπων, φίλων και συνεργατών να δίνουν τον παλμό της βραδιάς στο κατάμεστο modish. Ανάμεσα στους καλεσμένους είδαμε τους ηθοποιούς Ναταλία Δραγούμη, Μάνο Ιωάννου, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Κωνσταντίνο Καζάκο, Σόλων Τσούνη και Γιάννη Αθητάκη, την fitness coach Σοφία Παθέκα, τον μετρ των δημοσίων σχέσεων Γιώργο Ντάβλα, αλλά και την αγαπημένη Βάνα Μπάρμπα.

 

 

Το signature welcome drink και η ειδικά διαμορφωμένη cocktail list από τους mixologists, σε συνδυασμό με τις finger food προτάσεις της chef, αποτύπωσαν την γαστρονομική ταυτότητα του modish, αναδεικνύοντας τις all-day γευστικές απολαύσεις.

Τη μουσική επιμέλεια της λαμπερής βραδιάς είχε ο γνωστός DJ Γιάννης Μαυρίδης.

 

Ανακάλυψε τον απόλυτο προορισμό για brunch, lunchbreak και afterwork drinks στον Πειραιά, Ακτή Μιαούλη 81, ΤΚ 18538, ή βρες το delivery menu μέσα από τις πλατφόρμες eFood, Wolt και Box.

 

Start typing and press Enter to search