Εκλεκτοι καλεσμενοι στα επισημα εγκαινια του νεου ιατρειου του Δρ. Γεωργιου Μπεσιρη και της Ομαδας της “Orthopedia”, γιορταζοντας τα δεκα χρονια λειτουργιας της!

Ο Δρ. Γεώργιος Μπεσίρης, Χειρουργός – Ορθοπεδικός και Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και η ομάδα της “Orthopedia”, υποδέχθηκαν στον ανανεωμένο χώρο τους πολλά γνωστά ονόματα της showbiz, του δημοσιογραφικού και καλλιτεχνικού χώρου, για να γιορτάσουν μαζί με τα εγκαίνια του νέου ιατρείου τους και τα 10 συνεχή χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας της “Orthopedia”. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι καλεσμένοι περιηγήθηκαν στους εντυπωσιακούς χώρους του νέου ιατρείου, υπό τους ήχους των μουσικών επιλογών του Δημήτρη Ουγγαρέζου. To συντονισμό της βραδιάς ανέλαβε η γνωστή παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη.

Η “Orthopedia”, ιδρύθηκε από τον Γεώργιο Μπεσίρη το 2013, έχοντας τότε μόνο ένα ιατρείο και σήμερα δέκα χρόνια μετά έχει κατορθώσει να δραστηριοποιείται τόσο σε Αθήνα όσο και σε Κέρκυρα αυξάνοντας τα Ιατρεία της σε τέσσερα. Στόχος του τόσο του ίδιου του Ιατρού όσο και της Ομάδας της “Orthopedia” είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας και η ολοκληρωμένη θεραπευτική αντιμετώπιση για κάθε ορθοπεδικό πρόβλημα. Ο Δρ. Γεώργιος Μπεσίρης, έχει πολύχρονη εμπειρία σε ιδιωτικές κλινικές και νοσοκομεία, καθώς και στην ιατρική κάλυψη ποικίλων αθλητικών συλλόγων, μιας και κατέχει τη θέση του Ιδρυτικού μέλους της Ιατρικής Εταιρείας Κάλυψης Αθλητικών Διοργανώσεων, του πρώην αντιπροέδρου υγειονομικής επιτροπής στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής, του μέλους της επιστημονικής Λέσχης Φοιτητών Ιατρικής και Νέων Ιατρών, του μέλους της Ελληνικής Εταιρείας Τραύματος και Επείγουσας Χειρουργικής και μέλους της Αθλιατρικής Εταιρείας Ελλάδος και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Μάλιστα, όλη αυτή η πολύχρονη εμπειρία οδήγησε τον Δρ. Μπεσίρη Γεώργιο Χειρουργό -Ορθοπεδικό και Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, να αναλάβει και τη θέση του Διευθυντή του Τμήματος Ορθοπεδικής στην Ιδιωτική Κλινική “Doctors Hospital”, η οποία βρίσκεται στην Αθήνα.

Start typing and press Enter to search