Επανερχεται το ξυλινο τραπεζι του Hans Bølling

Το στούντιο σχεδιασμού Brdr Kruger επανέφερε ένα ξύλινο τραπέζι,  που δημιουργήθηκε το 1963 από τον Δανό αρχιτέκτονα Hans Bølling.

Ο επανασχεδιασμός έγινε στο Værløse της Δανίας και τώρα επανέρχεται σε επτά χρωματικούς συνδυασμούς που εμπνέονται από τη φύση – από τις σκούρες πράσινες αποχρώσεις που βρίσκονται στα βρύα έως τις ζεστές αποχρώσεις του πηλού.

“Τα κλασικά φυσικά χρώματα συμπληρώνονται με νέους εμπνευσμένους τόνους. Μια συνέργεια διαχρονικότητας και σύγχρονου πνεύματος.”

Αν και με μινιμαλιστική σχεδίαση, το τραπέζι είναι “παιχνιδιάρικο” και διαθέτει δύο αναστρέψιμους δίσκους από ξύλο και laminate.

Κάθε δίσκος έχει διαφορετικό χρώμα σε κάθε πλευρά που μπορεί να αλλάξει, επιτρέποντας στους χρήστες να γυρίσουν και να αλλάξουν την εμφάνιση όπως επιθυμούν.

 

Τα χρώματα δημιουργούν αρμονικές αντιθέσεις ενώ ισορροπούν με τους χρωματικούς τόνους του ξύλου. Οι επιλογές είναι δρυς, καπνιστή βελανιδιά, οξιά και καρυδιά.

“Ο Hans Bøllings Bakkebord αντικατοπτρίζει τέλεια τη φιλοσοφία του Brdr Krüger για τη δημιουργία πρωτότυπου σχεδιασμού, με μεγάλη αντοχή”, δήλωσε η εταιρεία.

Προϊόν: Τραπέζι δίσκου Hans Bølling
Μάρκα:  Brdr Krüger
Σχεδιαστής: Hans Bølling
Επικοινωνία:  info@brdr-kruger.com

 

Start typing and press Enter to search