Η Ελενη Μενεγακη αγαπα το εντονο μπλε και το λευκο χρωμα! Οι στυλιστικες επιλογες της παρουσιαστριας γινονται αμεσως μοδα

Κομψά, elegant, άλλες φορές μονοχρωματικά look και άλλες φορές επιλέγοντας να «παίξει» με διάφορους τόνους από τα αγαπημένα της χρώματα, το λευκό, το μπλε και το έντονο μπλε, η Ελένη Μενεγάκη κατατάσσετε ανάμεσα στις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες.

Οι τάσεις της μόδας που θα ξεχωρίζουν το 2023, βασίζονται κυρίως στα έντονα χρώματα, στις λεπτομέρειες των υφασμάτων και στις νέες υφές, αναδεικνύοντας τη λιτή σχεδιαστική γραμμή που κολακεύει τις καμπύλες του γυναικείου σώματος.

Η λαμπερή παρουσιάστρια, επιλέγει συχνά για τις εμφανίσεις της ρούχα από τις νέες συλλογές του brand C.Manolo. Ρούχα άνετα, κομψά, σε εντυπωσιακά χρώματα, δείχνοντας την ιδιαίτερη προτίμησή της στα κοστούμια, στα σατέν υφάσματα, και στα top.

Άλλωστε, ο στυλίστας της Ελένης Μενεγάκη, Αριστείδης Ζώης, δείχνει να γνωρίζει καλά τα «θέλω» της παρουσιάστριας, καθώς έχει ανανεώσει την εικόνα της.

Το C.Manolo εστιάζει στον σχεδιασμό, για να συνοδεύει τη σύγχρονη γυναίκα στην καθημερινότητά της, και καλύπτει όλες τις στυλιστικές της ανάγκες, από το νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ. Η διαχρονικότητα και η μοναδικότητα των σχεδίων C.Manolo είναι χαρακτηριστική!

Τα look υπάρχουν σε ποικιλία χρωμάτων και μπορείτε να τα βρείτε στο www.cmanolo.com

Start typing and press Enter to search