Η pop star Ελενα Τσαγκρινου μεταμορφωνεται απο τα μαγικα χερια της hair expert Ιωαννας Τζανη!

Η επί χρόνια fun των κοντών μαλλιών τραγουδίστρια Έλενα Τσαγκρινού αφέθηκε στην εμπειρία και τις πιο σύγχρονες τεχνικές της Ιωάννας Τζάνη και φωτογραφήθηκε με τον νέο της look και μοναδικά χειροποίητα hair accessories της hair expert σε επιμέλεια της ίδιας, κάτω απο τις οδηγίες του ταλαντούχου φωτογράφου Ματθαίου Αλατσατιάνου.
Με έντονο το πολυασιατικό στοιχείο, έμπνευση από τα ταξίδια της στην Ιαπωνία, η hair & make up artist Ιωάννα Τζάνη ανέδειξε τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της Έλενας Τσαγκρινού με τις πρωτότυπες δημιουργίες της και τη δεξιοτεχνία της. Είναι η μοναδική στην Ευρώπη που δημιουργεί hair accessories απο 100% φυσική τρίχα. Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει και τη δική της συλλογή από χειροποίητα αξεσουάρ μαλλιών.
Η Ιωάννα ασχολήθηκε από μικρή ηλικία με την τέχνη της κομμωτικής. Έχει συμμετάσχει σε πολλές μετεκπαιδεύσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό και είναι επίσημο μέλος της C.M.C Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Κομμωτικής Τέχνης. Λαμβάνει μέρος ως κριτής σε παγκόσμιους διαγωνισμούς Hairstyle & Make up ενώ τα Show της έχουν παρουσιαστεί σε δεκάδες χώρες ανα τον κόσμο όπως Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα , Αγγλία , Ιταλία , Λετονία , Ουκρανία , Βουλγαρία , Γερμανία , Ιαπωνία , Τουρκία , Φιλανδία αλλά και Ελλάδα.

Start typing and press Enter to search