ΚΤΗΜΑ ΤΕΧΝΗ ΟΙΝΟΥ: ΟΙΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

 

Οι γιορτές πλησιάζουν, φέρνοντας μαζί τους όλες τις ωραίες συνήθειες της εποχής – γεύσεις, αρώματα και στιγμές που απολαμβάνουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Στο επίκεντρο των ημερών, τα γεύματα, τα δείπνα και οι συγκεντρώσεις εντός και εκτός σπιτιού, οι προετοιμασίες και τα δώρα, και σε όλα το κρασί είναι πρωταγωνιστής.

Αν πρόκειται να οργανώσετε πάρτι με finger food, η σειρά κρασιών Τέχνη Αλυπίας θα καλύψει όλες τις προτιμήσεις και τους πιθανούς συνδυασμούς της βραδιάς. Το λευκό, το διάσημο χαρμάνι της Δράμας Sauvignon Blanc και Ασύρτικου θα ταιριάξει με πικάντικες και εξωτικές γεύσεις ενώ το Τέχνη Αλυπίας ροζέ από την ευγενική ποικιλία Syrah με μια πληθώρα γεύσεων όπως ψαρικά, ψητά λαχανικά αλλά και τυριά, sushi κλπ. Το ερυθρό, χαρμάνι του μπορντολέζικου Cabernet Sauvignon με Αγιωργίτικο, θα συνοδεύσει γεύσεις με κρεατικά, αλλαντικά και κίτρινα τυριά παλαίωσης. Και οι τρεις ετικέτες της σειράς κυκλοφορούν και σε magnum φιάλες (1,5 λίτρο).

 

 

Στο γιορτινό τραπέζι με ψητή γαλοπούλα, το κρασί Ήδυσμα Δρυός Ασύρτικο με το ανοιχτό λεμονί χρώμα του και την λεμονάτη δροσιά του, είναι ο ιδανικός γευστικός συνδυασμός. Η πλούσια, πληθωρική γεύση του και η πολυπλοκότητά του θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους.

Το Ήδυσμα Δρυός Merlot και το Ήδυσμα Δρυός Xi (το νέο ξινόμαυρο της σειράς) θα ταιριάξουν  εξαιρετικά με τα πιάτα που αποτελούνται από κυνήγι, τα πλούσια πιάτα κρέατος και τα ώριμα κίτρινα τυριά, και θα ξεχωρίσουν.

 

Επιλέξτε τις ετικέτες του Κτήματος Τέχνη Οίνου και για τα δώρα προς τους αγαπημένους σας, είτε στις φιάλες των 750ml (μεμονωμένες φιάλες ή ολόκληρες σειρές), είτε τις magnum. Θα τις βρείτε σε επιλεγμένες κάβες σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες www.wineartestate.com

 

Start typing and press Enter to search