Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

Όλες οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης ενός δείπνου ή πάρτι, από ένα απλό γεύμα με φίλους έως πιο επίσημα δείπνα καθώς και όλα τα βασικά που πρέπει να γνωρίζουν οι καλεσμένοι από τη στιγμή που λαμβάνουν μια πρόσκληση για το πως πρέπει να ανταποκριθούν, βρίσκονται σε αυτό το βιβλίο.

Η Σοφία Μιχαηλίδου Αμαράλ  μας δίνει τις συμβουλές  της από τα dinner parties που έχει οργανώσει η ίδια σε διάφορα μέρη στο εξωτερικό και μας δείχνει πόσο εύκολο είναι να οργανώσουμε βήμα βήμα ένα δείπνο ή πάρτι για κάθε περίσταση.

Είτε πρόκειται για ένα απλό δείπνο για έξι, για ένα κυριακάτικο brunch ή για ένα tea party μόνο για στενές φίλες, αυτό το βιβλίο έχει όλες τις συμβουλές για να κάνετε  το κάθε κάλεσμα ξεχωριστό.

Συμπεριλαμβανομένων όλων των κανόνων του proper etiquette στο τραπέζι για το τι πρέπει να γνωρίζει κανείς όταν  βρίσκεται σε ένα γεύμα, τι είναι επιτρεπτό και τι όχι – από το πως πρέπει να κρατάμε σωστά τα μαχαιροπίρουνα  μέχρι το πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποχωρήσουν οι καλεσμένοι, μαζί με αμέτρητες συμβουλές για τους οικοδεσπότες και τους καλεσμένους όπως:

Table Setting
Invitation Etiquette
Party Etiquette
Dress Codes
Sushi & Sashimi  Etiquette
Επαγγελματικό γεύμα
Children’s Etiquette ( Table Manners & Birthday Party) και πολλά άλλα!

Start typing and press Enter to search