Ο οικος CH Carolina Herrera παρουσιαζει στην CH Boutique στο Golden Hall τα Summertime Essentials για τις καλοκαιρινες σας διακοπες

Ο οίκος CH Carolina Herrera παρουσιάζει στην CH Boutique στο Golden Hall τα Summertime Essentials για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Η συλλογή του οίκου CH Carolina Herrera για τους θερινούς μήνες του 2023 είναι η επιτομή της καλοκαιρινής περιόδου: Ελαφριά ενδύματα, χαλαρές γραμμές και αξεσουάρ που παραπέμπουν στην ατμόσφαιρα των διακοπών έρχονται να αναδείξουν την ουσία της εποχής, αποπνέοντας αίσθηση ανέμελης χαράς και ζωντάνιας, γνωστή ως Alegría de Vivir.

Στα γυναικεία και ανδρικά CH Summertime Essentials, τα οποία μπορείτε να ανακαλύψετε στην CH Boutique, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, πρωταγωνιστούν τα χρώματα, τα prints, τα δροσερά υφάσματα και οι άερινες υφές. Οι υφές περιλαμβάνουν ανάλαφρα υφάσματα, όπως βαμβάκι ραμί, πλεκτό jacquard, βαμβακερή ποπλίνα και λινό.

Αυτό το καλοκαίρι, ο οίκος CH Carolina Herrera πειραματίζεται με φυσικά υλικά στα αξεσουάρ. Η τσάντα Bimba είναι κατασκευασμένη από χαρτί, ένα υφαντό ύφασμα από φυσικές ίνες, φτιαγμένο από Ισπανούς τεχνίτες. Η τσάντα Capazo είναι επίσης χειροποίητη από πλεγμένη ράφια, κάνοντας με αυτό τον τρόπο κάθε κομμάτι μοναδικό. Η τσάντα Midi Vendome, εμπνευσμένη από την εμβληματική πλατεία του Παρισιού, και οι τσάντες Initials Insignia κατασκευάζονται και αυτές στο χέρι από θαλάσσια φύκια, χρησιμοποιώντας παραδοσιακές τεχνικές υφαντικής. Τέλος, τα φορέματα ξεχωρίζουν για το ρομαντικό τους χαρακτήρα, τη θηλυκότητα και την κομψότητά τους, ενώ τα παπούτσια και τα σανδάλια για την απλότητά τους.

Αυτή η συλλογή έχει παιχνιδιάρικη διάθεση και καταφέρνει να συνδυάσει τα πιο φωτεινά χρώματα με τη φιλοσοφία του brand, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γεμάτη αισιοδοξία, ενθουσιασμό και απόλαυση για τη ζωή. Είναι μια πρόσκληση να αγκαλιάσουμε τη χαρά και τη λάμψη του καλοκαιριού, αφήνοντας τον εαυτό μας να αναγεννηθεί μέσα από τη μόδα.

 

Start typing and press Enter to search