Σημαντικη διακριση για τη Gruppo Cucine στα Interior Awards 2022

Η Gruppo Cucine έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να κάνει τους εκθεσιακούς της χώρους, συνώνυμους του υψηλού design και της λειτουργικότητας. Έτσι για άλλη μια χρονιά στην απονομή των Interior Awards 2022 που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 απέσπασε ακόμα δύο βραβεία.

Το Gold Award στην κατηγορία Showroom & Retail απέσπασε το showroom της Νέας Σμύρνης, ένα έργο που η εταιρεία υλοποίησε με την κατασκευαστική εταιρεία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ σε σχέδια και μελέτη του αρχιτεκτονικού γραφείου A2 Architects. Το κατάστημα αποτελεί μια πιο συνθέτη διαμόρφωση χώρου, αφού πέραν του εκθετηρίου, σε αυτό στεγάζονται και τα γραφεία της εταιρείας. Πρέπει να σημειωθεί ότι είναι ένα από τα δύο καταστήματα που άνοιξαν τις πύλες τους εν μέσω καραντίνας.

Στην ίδια κατηγορία το Silver Award απέσπασε το showroom της Αγίας Παρασκευής που αποτελεί και το νεότερο μέλος στην οικογένεια της Gruppo Cucine και συνεχίζει την ίδια σχεδιαστική γραμμή και φιλοσοφία που έχει αναπτύξει η εταιρεία για όλο το δίκτυό της.

Η διαφορετικότητα που υποδεικνύει το motto της Gruppo Cucine “Design different”, δεν συναντάται μόνο στην φιλοσοφία σχεδιασμού των επίπλων κουζίνας, αλλά σε κάθε σχεδιαστική και κατασκευαστική λεπτομέρεια των χώρων της, κάνοντάς τους να ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες εταιρείες του κλάδου.

Start typing and press Enter to search