ΤΟ ΠΑΡΕΪΣΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Εμπνευσμένο από το δημοφιλές σύμβολο των social media το Hashtag café- restaurant στην Ηλιούπoλη είναι τα τελευταία χρόνια το πιο δημοφιλές παρεϊστικο στέκι της περιοχής. Η αισθητική του δημιουργεί χαλαρή και οικεία ατμόσφαιρα όλες τις ώρες της ημέρας.

Μπορείς να πιεις τον καφέ σου νωρίς το πρωί, να χαλαρώσεις με ένα πλούσιο λαχταριστό brunch να απολαύσεις ένα γευστικό lunch ή dinner ή να πιεις το ποτάκι σου μιας και μένει ανοιχτό ως αργά το βράδυ και αποτελεί μια ωραία λύση για βραδινή έξοδο.

Υπέροχες σαλάτες, νόστιμη πίτσα, burger, κρέας, pasta αλλά και κολασμένα γλυκά είναι κάποια από τα πιάτα που μπορείς να επιλέξεις και όχι μόνο θα μείνεις ικανοποιημένος αλλά θα ζητάς… κι άλλο.

 

Οι ιδιοκτήτες του Γιώργος και Γιάννης Τοσουνίδης διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στο χώρο της εστίασης και είναι άριστοι οικοδεσπότες μιας και θα κάνουν το παν για να περάσεις καλά.

 

Το  Hashtag café-resturant επιλέγουν πολλά βράδια παρέες ηθοποιών και καλλιτεχνών γιατί η παρεϊστικη ατμόσφαιρα και νόστιμα πιάτα που διαθέτει είναι μοναδικά.

 

Start typing and press Enter to search