Verbena: H νεα αρωματικη σειρα της L’Erbolario, «ωδη» στη φρεσκαδα και την καλη διαθεση!

Μία ημέρα κάτω από τον ζεστό ήλιο, με το «ζωηρό» άρωμα του λεμονιού να ξεσηκώνει τις αισθήσεις σας… Αυτήν ακριβώς την «εικόνα» απολαμβάνετε μέσα από τη Verbena, τη νέα αρωματική σειρά της L’Erbolario, με προηγμένες φόρμουλες που εστιάζουν στη ζωτική μας ανάγκη για επαφή με τη φύση!

Η σειρά Verbena προέρχεται από τον συνδυασμό δύο μοναδικών αρωματικών ποικιλιών, των Lemon Verbena και Common Verbena, που διακρίνονται για το «ζωντανό», απόλυτα αναζωογονητικό άρωμά τους.

Το Lemon Verbena είναι ένα φυτό με ιδιαίτερα διακριτική εμφάνιση αλλά πολύ έντονη αίσθηση φρεσκάδας που αναδύεται από τα φύλλα του. Στη βοτανολογία συναντάται με την ονομασία «Lippia citriodora» – από την ένωση του ονόματος του Ιταλού φυσιοδίφη ‘AugustoLippi’ και του λατινικού όρου που σημαίνει «άρωμα λεμονιού». Το Common Verbena, είναι ένα άγριο φυτό γνωστό από την αρχαιότητα στη βοτανοθεραπευτική παράδοση, για τις ευεργετικές αντιφλεγμονώδεις και χαλαρωτικές του ιδιότητες. Ο συνδυασμός αυτών των δύο ποικιλιών που μοιράζονται το ίδιο όνομα, μάς χαρίζει την  αρωματική σειρά Verbena, με το αναζωονητικό άρωμα που δημιουργεί ανάλαφρη διάθεση ευεξίας και χαράς – σαν να τρίβετε φύλλα λεμονιάς ανάμεσα στα δάχτυλά σας, απελευθερώνοντας μοναδικά αρώματα!

Οι δύο ποικιλίες Verbena προέρχονται από βιολογική καλλιέργεια. Τα φύλλα τους συλλέγονται αποκλειστικά από την Erbamea και μεταφέρονται στα εργαστήρια της L’Erbolario, όπου μέσα από μια προσεκτική διαδικασία, μετατρέπονται είτε σε πολύτιμα εκχυλίσματα, είτε σε απεσταγμένο νερό, διατηρώντας όλες τις πλούσιες και ευεργετικές ιδιότητές τους.

Μία υποστήριξη με ιδιαίτερη σημασία

H L’Erbolario, η εμβληματική Ιταλική εταιρία φυτικών καλλυντικών που εδώ και 45 χρόνια φροντίζει για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, στέκεται δίπλα στο έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Έτσι, η εταιρεία L’Erbolario, με μέρος των εσόδων από τη νέα σειρά Verbena, θα καλύψει μέρος τους κόστους μίας ευχής παιδιού με σοβαρή ασθένεια.

Ωφέλιμα για την επιδερμίδα και το περιβάλλον

Στη L’ Erbolario είμαστε φίλοι της φύσης… από τη φύση μας! Και γι’ αυτή τη σειρά, επιλέξαμε συσκευασίες απόλυτα οικολογικές, συνεισφέροντας στην καθημερινή προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος.  Επίσης το χαρτί που χρησιμοποιήθηκε για τα κουτιά είναι πιστοποιημένο κατά FSC από φορείς που πραγματοποιούν υπεύθυνη διαχείριση των δασών, σύμφωνα με τους αυστηρούς κανόνες του Forest Stewardship Council (FSC). Όλα τα προϊόντα της σειράς περιέχουν έως και 100% συστατικά φυσικής προέλευσης, χωρίς σιλικόνες, parabens και βαζελίνη.

Ποια είναι η LErbolario

H LErbolario έρχεται από την Ιταλία, είναι εταιρία φυτικών καλλυντικών με 45 χρόνια επιτυχημένης πορείας, και παρουσία σε πάνω από 5.000 σημεία (erboristerie και φαρμακεία). Διαθέτει αρωματικές σειρές για τη γυναίκα και τον άνδρα, προϊόντα φροντίδας προσώπου, βρεφική και παιδική σειρά, αντηλιακή σειρά & σειρά φροντίδας για τα κατοικίδια.

Τα προϊόντα της L’Erbolario

  • Είναι αποκλειστικά από φυτικές πρώτες ύλες και δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.
  • Ελέγχονται οι πρώτες ύλες για 7 βαρέα μέταλλα και 300 περίπου εντομοκτόνα.
  • Οι έλεγχοι ασφάλειας και αποτελεσματικότητας γίνονται στο τελικό προϊόν και όχι μόνον στις πρώτες ύλες.

 

Σεβασμός στο περιβάλλον

Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρίας βρίσκονται σε ένα καταπράσινο κήπο 230 στρεμμάτων,  80 χλμ μακριά από το Μιλάνο, στο Lodi μέσα σε ένα προστατευόμενο φυσικό πάρκο του ποταμού Adda. Από το 2002, με το Environmental Management System (UNI EN ISO 14001 certification), η L’Erbolario δεσμεύτηκε να ελαχιστοποιήσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της παραγωγικής της διαδικασίας.

  • Καλύπτει ένα μεγάλο μέρος των αναγκών της σε ενέργεια από δικά της φωτοβολταϊκά πάρκα και γεωθερμία και το υπόλοιπο από πιστοποιημένες ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Δεν χρησιμοποιεί καθόλου ορυκτά καύσιμα
  • Το πιο καινούργιο τμήμα της, αυτό της συσκευασίας και διανομής, έχει μηδενικό αποτύπωμα.
  • Το χαρτί κάθε συσκευασίας είναι πιστοποιημένο κατά FSC (διασφαλίζει πως τα προϊόντα προέρχονται από δάση που η διαχείρισή τους πραγματοποιείται με υπεύθυνο και ορθό τρόπο).
  • Όλα τα υλικά συσκευασίας προέρχονται από ανακυκλώσιμα υλικά.
  • Το pet που χρησιμοποιεί προέρχεται από ζαχαροκάλαμο

 

 

 

Start typing and press Enter to search