ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΟ OURSE: ΦΙΝΕΤΣΑ, ΝΟΣΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

 

Φέτος τον Δεκέμβριο, οι γιορτές γίνονται πιο λαμπερές και γλυκές στο Ourse. Είτε πρόκειται για δώρο είτε για να μοιραστείτε στο σπίτι με τους αγαπημένους σας, όλα τα χριστουγεννιάτικα είδη και οι γιορτινές επιλογές θα προκαλέσουν ένα χαμόγελο απόλαυσης σε όλους.

Τα κλασσικά ιταλικά πανετόνε σε δύο διαφορετικές γεύσεις θα συνοδεύσουν τον καφέ ή το τσάι σας, ενώ το πολυτελές κουτί με τα σοκολατάκια σε πέντε διαφορετικές γεύσεις είναι ένα εντυπωσιακό δώρο για όσους λατρεύουν την σοκολάτα. Αποκλειστικά για την εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα και ξεκινώντας στις 18 Δεκεμβρίου, το αρκουδάκι του Ourse «ντύνεται» γιορτινά και γίνεται ένα πολύ γλυκό και τρυφερό δώρο, για μικρούς και μεγάλους.

 

Παράλληλα, για όσους θέλουν να σερβίρουν στο γιορτινό τραπέζι ένα φίνο και εντυπωσιακό γλυκό, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στους limited edition κορμούς που θα είναι διαθέσιμοι μόνο κατόπιν παραγγελίας: Κορμός σοκολάτας με μους από σοκολάτα Εκουαδόρ αρωματισμένη με τόνκα και compote από καραμελωμένα βύσσινα, κορμός βανίλια με ελαφριά μους κάστανο με βανίλια Μαδαγασκάρης και κορμός της κλασσικής St. Honore.

Ειδικά για την Πρωτοχρονιά στο Ourse θα βρείτε την γνωστή γαλλική βασιλόπιτα Galette des Rois σε δύο διαφορετικές γεύσεις: Αμύγδαλο και φιστίκι Αιγίνης. Η Galette des Rois θα είναι επίσης διαθέσιμη μόνο κατόπιν παραγγελίας.

 

 

Καθημερινά στο Ourse θα βρείτε και μια μεγάλη ποικιλία γλυκών σε ατομικό ή και μεγάλο μέγεθος που φέρουν έντονα την Γαλλική επιρροή και ξεχωρίζουν για τις τεχνικές τους και τις γεύσεις τους.  Όλα τα είδη είναι χειροποίητα, φτιαγμένα με πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, αγνές και αυτούσιες. Στο Ourse όλα τα είδη παρασκευάζονται την ίδια ημέρα, με ολόφρεσκα υλικά και φτιαγμένα ακολουθώντας τεχνικές υψηλής ζαχαροπλαστικής, τόσο σε ότι αφορά την επεξεργασία των υλικών αλλά και στην εμφάνισή τους.

 

 

Το διάστημα αυτό σε καθημερινή βάση θα βρείτε Flan Parissien, την κλασσική τάρτα που θα απολαύσετε στην Γαλλία, με πραγματική βανίλια Μαδαγασκάρης, το Chocol8 με τις οκτώ διαφορετικές υφές σοκολάτας, την τάρτα με φιστίκι Αιγίνης με τέσσερις διαφορετικές υφές φιστίκι, την ελληνική version του Paris-Brest (το Paris-Aegina, λόγω του φιστικιού Αιγίνης), την νέα, φίνα τάρτα λεμονιού, μακαρόν, μπάρες σοκολάτας,   το χειμωνιάτικο γαλλικό γλύκισμα Mont Blanc και πολλά άλλα.

Μυστρά 39, Άνω Γλυφάδα, Τ/212-10.67.019

 

Start typing and press Enter to search